м'які , ніжні й ароматні ... ,а вишневе варення додає їм вологи 125 г вершкового масла 100 г темного шоколаду 300 г вишневого вареня 100 г цукру щіпка солі 2 яйця , 150 г борошна 1 / 2 чайної ложки порошку для випічки 1 / 2 чайної ложки соди,погасити жменя різаних горіхів Розтопити вершкове масло.В кінці додати поломаний чорний шоколад і все добре розмішати.Додати вареня та окремо збиті яйця з цукром.Добре вимішати та всипати борошно вимішане з порошком та содою.Розмішати але не довго,лише до однорідності.Викладати по 1 ст л до формочок та зверху посипати різаними горішками.Пекти 20 хв при 180гр.Перепікати не варто,кекси мають бути вологими в середині. На фото добре видно структуру тіста.Пухке та вологе,а яке смачнюще!!!!!!!Спробуйте і ви,непошкодуєте.
|