На корж: 2стак муки 2ст л темного какао 0.5ст цукру 1 порошок до випічки 1 яйко 2ст л сметани 150гр маргарини На сирну масу: 600гр сиру 1 порошок шоколадного пудингу 1стак сметани або вершків 4 яйця 1 ст цукру 1 плитка чорного шоколаду Крім того 1 стакан вишень(у мене морожена) 0.5 плитки подрібленого шоколаду,або жменю шоколадних чіпсів какао для наптків для оздоблення З даних продуктів на корж замісити мяке тісто.Розділити на дві частини.Одну викласти у форму зробивши бортики.Далі кладемо вишні і посипаємо дробленим шоколадом і кладемо другу частину тіста(можна потерти).Ставимо у холодильник,а тим часом готуємо сирну масу. Для того сир пропустити через мясорубку,додати сметану,жовтки,пудинг і добре вимішати.Ввести охолоджений розтоплений шоколад.Окремо збити білки з цукром і обережно частинами підмішати до сирної маси.Все викласти у форму з тістом. Пекти 1 годину,готовність можна провірити методом струшування.При цьому серединка сир6ника має трохи коливатися.Тоді сирник готовий.Залишити його остигати у духовці. Готовий сирник можна по бажанню залити шоколадною помадкою.Я ж просто посипала какао для напитків(але не гірким!) Фото сирника у розрізі з близька
|