В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 25 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ir71Дата: Понеділок, 07/02/2011, 19:44 | Сообщение # 361
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Ви дуже гарно виглядаєте!!!

Дякую!Наталю у мене день має 24год biggrin biggrin biggrin Мушу,життя заставляє


 
PavlukДата: Понеділок, 07/02/2011, 23:25 | Сообщение # 362
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Всім привіт. В мене новий тортик. Книжка для маленької городківчанки. Кілька годин тому замовниця забрала торт.


От тільки там така жахлива темна пляма, то не на торті а на об'єктиві фотоапарата dry
І ще питання, яку пудру краще брати? Я цими днями придбала на Краківському ринку пудру "Оскар" фасовка 0,5кг. Та не скажу що задоволена нею. Ну і нарешті освоїла мармишкову мастику, цим дякую Ірині happy


 
ЛесяДата: Вівторок, 08/02/2011, 10:21 | Сообщение # 363
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таню!Гарна книжка.А чи це ти писала???
Quote (Pavluk)
яку пудру краще брати?
Я користуюся пудрою яку фасують у нас в місті,від фірми " Вишуканий смак". Розфасовка 300 грам,і обовязково просіюю.А ще деколи мелю цукор у кавомолці.




Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 08/02/2011, 10:24
 
НаталонькаДата: Вівторок, 08/02/2011, 10:55 | Сообщение # 364
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Таня! книжка як справжня, її не їсти а читати треба. Молодець.
Я не великий професіонал у прикрашані тортів і в роботі з мастикою, я швидше експерементатор. І мої експеременти з пудрою закінчилися тим, що я купляю тільки польську пудру, якщо є дві пудри на вітрині вітчизняна і польська, то польська і на вигляд і на дотик краща, - тонше і дрібніше помелена, і з нею набагато краще працювати. Хоча стараюся підпримувати вітчизняного виробника.
 
PavlukДата: Вівторок, 08/02/2011, 11:09 | Сообщение # 365
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, Наталонька, дякую happy
Лесю я писала сама всі надписи кольоровими фломастерами(придбала в Лілі на Хлібопічці). Хотіла спочатку трафарет зробити, але то почало розмазуватися і писала від руки. Трохи як курка лабою happy але вже краще як перші рази.
Наталонька, а як та польська пудра називається?


 
ir71Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:51 | Сообщение # 366
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
яку пудру краще брати?

Я мабуть перепробувала всі українські пудри,зупинилася на АТА(м.Київ) або Украса.Просівати не треба бо дрібнодесперстна


 
НаталонькаДата: Вівторок, 08/02/2011, 14:24 | Сообщение # 367
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Таня, польська пудра від виробника KRAWPAK. Можливо така пудра є на базарах чи магазинах у вашій місцевості. Я купляю на базарі, в магазині не зустрічала.
 
PavlukДата: Вівторок, 08/02/2011, 15:50 | Сообщение # 368
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дякую дівчата за поради. Завтра попитаю чи в нас є на базарі такі виробники. Польського в нас ціла купа всього, бо до кордону не далеко, буду питати.
І ще питання, от не можу вдень зі свічкою знайти в нас маршмелоу. Десь ті поставщики до Городка не доїдуть ніяк, а до Львова не завжди можу поїхати, бо малеча не пускає. Звичайний зефір можна використати в мастику???
І ще дякую Ірині за МК звірят, мені якраз на цю суботу замовили тортик у вигляді снігової гірки і щоб ялинка, і дерево в снігу, і звірята wacko




Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 08/02/2011, 15:52
 
ir71Дата: Вівторок, 08/02/2011, 17:47 | Сообщение # 369
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Звичайний зефір можна використати в мастику???

Таню була у мене така спроба.Перевела продукти....Спочатку маса була супер!Мяка,пластична,а після того як остила повністю просто розсипалася на очах.Тому краще не експериментуй а шукай маршмелоу.Там у складі є желатин,чого бракує звичайному зефіру


 
PavlukДата: Вівторок, 08/02/2011, 18:05 | Сообщение # 370
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, дякую за пораду, піду шукати smile

 
ЛесяДата: Вівторок, 08/02/2011, 20:42 | Сообщение # 371
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таню,а ти питала по магазинах про жувальний зефірчик,може продавці тебе не розуміють що ти від них хочеш.
У нас майже у кожному кіоску є.На базарі там де продають цукерки.




Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 08/02/2011, 21:07
 
PavlukДата: Вівторок, 08/02/2011, 22:26 | Сообщение # 372
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Та я мало не на пальцях показую що то таке. Найцікавіше те, що поки я не зайнялась тортиками того маршмелоу було навалом. А зараз - нема sad і то ніде. То я загрузила чоловіка, завтра привезе кілька пачок happy

 
НаталонькаДата: Вівторок, 08/02/2011, 23:43 | Сообщение # 373
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата я вчуся не тільки пекти, і прикрашати торти, а ще виставляти їхні фото на форумі. Це моя перша спроба (і торт і фото). З нетерпінням чекаю на конструктивну критику зі сторони професіоналів.
Прикрепления: 3051900.jpg (24.7 Kb)
 
PavlukДата: Середа, 09/02/2011, 01:51 | Сообщение # 374
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Наталонька, а ти молодчина. Такий гарний тортик приготувала, ніжний.

 
ЛесяДата: Середа, 09/02/2011, 13:00 | Сообщение # 375
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Наталонька, як для початківця -просто супер.

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024