Працюємо з мастикою та кремом
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 07/02/2011, 19:44 | Сообщение # 361 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Ви дуже гарно виглядаєте!!! Дякую!Наталю у мене день має 24год Мушу,життя заставляє
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 07/02/2011, 23:25 | Сообщение # 362 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Всім привіт. В мене новий тортик. Книжка для маленької городківчанки. Кілька годин тому замовниця забрала торт. От тільки там така жахлива темна пляма, то не на торті а на об'єктиві фотоапарата І ще питання, яку пудру краще брати? Я цими днями придбала на Краківському ринку пудру "Оскар" фасовка 0,5кг. Та не скажу що задоволена нею. Ну і нарешті освоїла мармишкову мастику, цим дякую Ірині
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 10:21 | Сообщение # 363 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таню!Гарна книжка.А чи це ти писала??? Quote (Pavluk) яку пудру краще брати? Я користуюся пудрою яку фасують у нас в місті,від фірми " Вишуканий смак". Розфасовка 300 грам,і обовязково просіюю.А ще деколи мелю цукор у кавомолці.
Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 08/02/2011, 10:24 |
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 10:55 | Сообщение # 364 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Таня! книжка як справжня, її не їсти а читати треба. Молодець. Я не великий професіонал у прикрашані тортів і в роботі з мастикою, я швидше експерементатор. І мої експеременти з пудрою закінчилися тим, що я купляю тільки польську пудру, якщо є дві пудри на вітрині вітчизняна і польська, то польська і на вигляд і на дотик краща, - тонше і дрібніше помелена, і з нею набагато краще працювати. Хоча стараюся підпримувати вітчизняного виробника.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:09 | Сообщение # 365 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Леся, Наталонька, дякую Лесю я писала сама всі надписи кольоровими фломастерами(придбала в Лілі на Хлібопічці). Хотіла спочатку трафарет зробити, але то почало розмазуватися і писала від руки. Трохи як курка лабою але вже краще як перші рази. Наталонька, а як та польська пудра називається?
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 11:51 | Сообщение # 366 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) яку пудру краще брати? Я мабуть перепробувала всі українські пудри,зупинилася на АТА(м.Київ) або Украса.Просівати не треба бо дрібнодесперстна
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 14:24 | Сообщение # 367 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Таня, польська пудра від виробника KRAWPAK. Можливо така пудра є на базарах чи магазинах у вашій місцевості. Я купляю на базарі, в магазині не зустрічала.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 15:50 | Сообщение # 368 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дякую дівчата за поради. Завтра попитаю чи в нас є на базарі такі виробники. Польського в нас ціла купа всього, бо до кордону не далеко, буду питати. І ще питання, от не можу вдень зі свічкою знайти в нас маршмелоу. Десь ті поставщики до Городка не доїдуть ніяк, а до Львова не завжди можу поїхати, бо малеча не пускає. Звичайний зефір можна використати в мастику??? І ще дякую Ірині за МК звірят, мені якраз на цю суботу замовили тортик у вигляді снігової гірки і щоб ялинка, і дерево в снігу, і звірята
Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 08/02/2011, 15:52 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 17:47 | Сообщение # 369 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Звичайний зефір можна використати в мастику??? Таню була у мене така спроба.Перевела продукти....Спочатку маса була супер!Мяка,пластична,а після того як остила повністю просто розсипалася на очах.Тому краще не експериментуй а шукай маршмелоу.Там у складі є желатин,чого бракує звичайному зефіру
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 18:05 | Сообщение # 370 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ir71, дякую за пораду, піду шукати
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 20:42 | Сообщение # 371 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таню,а ти питала по магазинах про жувальний зефірчик,може продавці тебе не розуміють що ти від них хочеш. У нас майже у кожному кіоску є.На базарі там де продають цукерки.
Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 08/02/2011, 21:07 |
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 22:26 | Сообщение # 372 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Та я мало не на пальцях показую що то таке. Найцікавіше те, що поки я не зайнялась тортиками того маршмелоу було навалом. А зараз - нема і то ніде. То я загрузила чоловіка, завтра привезе кілька пачок
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 08/02/2011, 23:43 | Сообщение # 373 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата я вчуся не тільки пекти, і прикрашати торти, а ще виставляти їхні фото на форумі. Це моя перша спроба (і торт і фото). З нетерпінням чекаю на конструктивну критику зі сторони професіоналів.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 09/02/2011, 01:51 | Сообщение # 374 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Наталонька, а ти молодчина. Такий гарний тортик приготувала, ніжний.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 09/02/2011, 13:00 | Сообщение # 375 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталонька, як для початківця -просто супер.
|
|
| |
|