Працюємо з мастикою та кремом
| |
Леся | Дата: Четвер, 10/02/2011, 11:32 | Сообщение # 391 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Наталонька, можливо тобі ці рецепти сподобаються http://www.lisovakazka.com.ua/ru/mastika/receipts.php
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 15:17 | Сообщение # 392 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| О!!!Так так,я сама шукала цей сайт щоб рецепти написати.Лесю,ти мене випередила.Молодчинка,що так швидко знайшла.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 10/02/2011, 18:08 | Сообщение # 393 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Таня, Леся, Ірина, дякую, за швидкі, змістовні відповіді на мої питання, чайника. Я уже скільки продуктів перевила, на свої кулінарні експеременти,- добре, що мастика смачна і її з задоволенням їдять мої хлопці.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 20:00 | Сообщение # 394 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) мастика смачна і її з задоволенням їдять мої хлопці. У мене теж так було спочатку а зараз все...проїлася.Навіть запаху не виносять як я її розігріваю у мікрохвильовці
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 12:24 | Сообщение # 395 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ірина підкажіть будь ласка із якої кількості жувальльного зефіру і шоколаду, потрібно приготувати мастику, на торт - торбу. Розумію, що це буде залежати від розміру торта, але я профан, у цій справі ніяк не можу зорієнтуватися.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 13:02 | Сообщение # 396 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мені на 2-2.300кг торта вистарчає 200грм зефіру та 100гр шоколаду
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 19:13 | Сообщение # 397 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ірина Дякую за відповідь. Виникло у мене питання, щодо кандуріну. На скільки я розумію, це кольоровий порошок, і саме він створює такий блиск на тортах. Може придбати якісь 1-2 універсальні кольори наприклад срібний , чи золотий, і пробувати, що з того буде? Чи для початку наводити красу на тортах перевіреним способом - горілкою.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 11/02/2011, 21:31 | Сообщение # 398 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталю,ти хочеш все і образу.Не спіши!!!!Спочатку навчися добре замішувати мастику,щоб була однорідна без крупинок,без дирочок(пор).Навчися рівно покривати торти,а тоді вже думай про кандурін.Повір мені,якщо торт буде рівнесенько покритий,то він вже буде "милий оку" і без кандуріна.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 12/02/2011, 14:13 | Сообщение # 399 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Іра, дякую за практичу, пораду мудрої жінки. Я уже намилися його купляти, переглядала ціни в інтернеті. Тепер відкладу покупку, може куплю, щось потрібніше. Додано (12.02.2011, 14:13) --------------------------------------------- Ірина, доброго дня у мене питання, щодо крему під мастику. Підкажіть будь ласка рецепт, і скільки крему потрібно, щоб вирівняти рівненько торт?? Ірина і ще питання, який потрібен шпатель для вирівнювання крему під мастику. Переглядала, на одному сайті, там шпателів багато і гнучкі і просто шпателі, а який має бути не знаю. Ірина вибачне за такі смішні питання.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/02/2011, 14:36 | Сообщение # 400 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Підкажіть будь ласка рецепт, і скільки крему потрібно, щоб вирівняти рівненько торт?? Торт торту не рівний,тобто є різні розміри тортів.Мені на 2-2.5 кг торт вистарчає крему з пачки масла. ОСЬ ТУТ чудовий крем для того щоб навчитися вирівнювати торти.Він ідеально тримає форму і під мастику саме те що треба Quote (Наталонька) Переглядала, на одному сайті, там шпателів багато і гнучкі і просто шпателі, а який має бути не знаю. Я не знаю який має бути правильним,швидше за все той з яким зручно працювати.В принципі має бути мінімум зо два шпателя-менший і більший.Я маю лише один і з самого початку ним вчилася вирівнювати.Про інший і не мрію бо саме він мене слухаєтьс(то навіщо міняти)як ніхто інший. Ось у мене такий
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 12/02/2011, 16:09 | Сообщение # 401 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ірина, дякую, за Ваше терпіння і бажання, відповідата на всі питання, що виникають в процесі навчання.
|
|
| | |
ксенія | Дата: Неділя, 13/02/2011, 01:39 | Сообщение # 403 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Pavluk, краса дуже гарні!!!
|
|
| | |
Леся | Дата: Неділя, 13/02/2011, 09:55 | Сообщение # 405 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таня! НовІ види прикрашання тортів?Мені сподобалося,візьму і собі на замітку.
|
|
| |
|