В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 26 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ir71Дата: Середа, 09/02/2011, 13:34 | Сообщение # 376
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
З нетерпінням чекаю на конструктивну критику зі сторони професіоналів.

Скажу свою думку-вирівняний непогано для початку.Квіточки теж вдалися і досить симпатичні.А ось що не привабило мене то ці кульки побоках.навіщо вони там?Та й трохи не рівно ти їх накачала.
Наталю,бачу ти хочеш вчитися і стараєшся.Я роблю виняток і відкриваю для тебе тему Мк.Бажаю успіху!!!


 
НаталонькаДата: Середа, 09/02/2011, 13:53 | Сообщение # 377
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата Леся та Таня, я Вам вдячна за позитивні відгуки про мою роботу, це бадьорить та підпримує.
Я бачу масу недоліків на цьому торті, і не дуже хотіла, його виставляти на показ, але думаю, що зробила правильно, Чекаю з непертіням на Вашу критику.
Ірина а цими кульками, я старалася прикрити, свої невдачі з покритям мастикою торта. Мастика була не еластична, кришилася і рвалася, а я виходила із ситуації, як могла. Мені , напевно як поганому танцюристу, завжди щось заважає. Ірина , величезне дякую за доступ до МК, буду по них вчитися, може наступна спроба буде краща.
 
ЛесяДата: Середа, 09/02/2011, 14:09 | Сообщение # 378
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
це бадьорить та підпримує.

Якби не відгуки наших дівчаток,чи то позитивних чи то негативних,я б напевно зупинилася на першій спробі.А зауваження і пропозиції,підказки професіоналів ще більше надихають.




Сообщение отредактировал Леся - Середа, 09/02/2011, 14:10
 
PavlukДата: Середа, 09/02/2011, 14:50 | Сообщение # 379
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Наталонька, мені теж було страшно виставляти свій перший торт, а потім, дякуючи підтримці дівчат навчилася краще. Хоч до ідеалу мені ще далеко, я вчуся разом зі всіма, і радію чужим успіхам так як своїм. Головне бажання а з часом прийде досконалість. Продовжуй і надалі тішити нас гарними тортиками

 
ксеніяДата: Середа, 09/02/2011, 18:58 | Сообщение # 380
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Торт "Лялька4"
 
ЛесяДата: Середа, 09/02/2011, 19:01 | Сообщение # 381
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Яка ж ти Ксеню молодець.Хороша робота

 
ir71Дата: Середа, 09/02/2011, 19:06 | Сообщение # 382
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ВАУ!!!Яка красуня.Гарно,рівненько,акуратно.Молодчинка!!!!!
А що в серединці?


 
НаталонькаДата: Середа, 09/02/2011, 19:52 | Сообщение # 383
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксеня, чудово, виглядає Ваша лялька - торт. Кожна деталь на сукні продумана і так старанноі майстерно виконана.
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 09/02/2011, 20:07 | Сообщение # 384
Группа: Видалені





Ви дівчата молодці, такі класні тортики у Вас.
 
ксеніяДата: Середа, 09/02/2011, 21:48 | Сообщение # 385
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Quote (ir71)
А що в серединці?

Всередині шоколадні коржі і крем на основі білого шоколаду і вишня
 
НаталонькаДата: Четвер, 10/02/2011, 00:26 | Сообщение # 386
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата, будь- ласка, поділіться своїм досвідом, рецептом і способом приготування, заварної мастики. Може вона стане моєю улюбленою. Я в пошуку "своєї "мастики.
 
ir71Дата: Четвер, 10/02/2011, 09:57 | Сообщение # 387
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Дівчата, будь- ласка, поділіться своїм досвідом, рецептом і способом приготування, заварної мастики. Може вона стане моєю улюбленою. Я в пошуку "своєї "мастики.

Десь у мене був рецепт.Я попробую тобі написати,але дуже сумніваюся що ти з нею подружишся,бо важко.Навіть не всі досвіченні майстри до неї беруться.Важко її зробити правильною


 
оксанкаДата: Четвер, 10/02/2011, 10:33 | Сообщение # 388
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Наталонька, ксенія, Дівчати!! Молодці гарно оформлені торти!!!

 
PavlukДата: Четвер, 10/02/2011, 11:19 | Сообщение # 389
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Наталонька, в мене є такий рецепт:
Заварна мастика
100мл води
50гр масла
100гр муки
щіпка солі
2-3 ч.л. з гіркою какао - коли треба темну мастику
300 гр цудри - йде більше
В каструлі розтопити в воді масло і сіль. Додати всю муку коли почне закипати вода з маслом, зняти з вогню і добре вимішати(якщо мастика з какао, то його сипати з мукою разом). Відставити хай трохи вистигне. Тоді підсипати порціями пудру і вимісити мастику до еластичності. Загорнути в плівку і покласти в холодильник десь на годину.


 
оксанкаДата: Четвер, 10/02/2011, 11:30 | Сообщение # 390
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Дякую за рецепт!!! wink wink wink

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024