Працюємо з мастикою та кремом
| |
ir71 | Дата: Середа, 09/02/2011, 13:34 | Сообщение # 376 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) З нетерпінням чекаю на конструктивну критику зі сторони професіоналів. Скажу свою думку-вирівняний непогано для початку.Квіточки теж вдалися і досить симпатичні.А ось що не привабило мене то ці кульки побоках.навіщо вони там?Та й трохи не рівно ти їх накачала. Наталю,бачу ти хочеш вчитися і стараєшся.Я роблю виняток і відкриваю для тебе тему Мк.Бажаю успіху!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 09/02/2011, 13:53 | Сообщение # 377 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата Леся та Таня, я Вам вдячна за позитивні відгуки про мою роботу, це бадьорить та підпримує. Я бачу масу недоліків на цьому торті, і не дуже хотіла, його виставляти на показ, але думаю, що зробила правильно, Чекаю з непертіням на Вашу критику. Ірина а цими кульками, я старалася прикрити, свої невдачі з покритям мастикою торта. Мастика була не еластична, кришилася і рвалася, а я виходила із ситуації, як могла. Мені , напевно як поганому танцюристу, завжди щось заважає. Ірина , величезне дякую за доступ до МК, буду по них вчитися, може наступна спроба буде краща.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 09/02/2011, 14:09 | Сообщение # 378 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) це бадьорить та підпримує. Якби не відгуки наших дівчаток,чи то позитивних чи то негативних,я б напевно зупинилася на першій спробі.А зауваження і пропозиції,підказки професіоналів ще більше надихають.
Сообщение отредактировал Леся - Середа, 09/02/2011, 14:10 |
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 09/02/2011, 14:50 | Сообщение # 379 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Наталонька, мені теж було страшно виставляти свій перший торт, а потім, дякуючи підтримці дівчат навчилася краще. Хоч до ідеалу мені ще далеко, я вчуся разом зі всіма, і радію чужим успіхам так як своїм. Головне бажання а з часом прийде досконалість. Продовжуй і надалі тішити нас гарними тортиками
|
|
| |
ксенія | Дата: Середа, 09/02/2011, 18:58 | Сообщение # 380 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Торт "Лялька4"
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 09/02/2011, 19:01 | Сообщение # 381 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Яка ж ти Ксеню молодець.Хороша робота
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 09/02/2011, 19:06 | Сообщение # 382 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!Яка красуня.Гарно,рівненько,акуратно.Молодчинка!!!!! А що в серединці?
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 09/02/2011, 19:52 | Сообщение # 383 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ксеня, чудово, виглядає Ваша лялька - торт. Кожна деталь на сукні продумана і так старанноі майстерно виконана.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 09/02/2011, 20:07 | Сообщение # 384 |
Группа: Видалені
| Ви дівчата молодці, такі класні тортики у Вас.
|
|
| |
ксенія | Дата: Середа, 09/02/2011, 21:48 | Сообщение # 385 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Quote (ir71) А що в серединці? Всередині шоколадні коржі і крем на основі білого шоколаду і вишня
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 10/02/2011, 00:26 | Сообщение # 386 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата, будь- ласка, поділіться своїм досвідом, рецептом і способом приготування, заварної мастики. Може вона стане моєю улюбленою. Я в пошуку "своєї "мастики.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 10/02/2011, 09:57 | Сообщение # 387 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Дівчата, будь- ласка, поділіться своїм досвідом, рецептом і способом приготування, заварної мастики. Може вона стане моєю улюбленою. Я в пошуку "своєї "мастики. Десь у мене був рецепт.Я попробую тобі написати,але дуже сумніваюся що ти з нею подружишся,бо важко.Навіть не всі досвіченні майстри до неї беруться.Важко її зробити правильною
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 10/02/2011, 10:33 | Сообщение # 388 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Наталонька, ксенія, Дівчати!! Молодці гарно оформлені торти!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 10/02/2011, 11:19 | Сообщение # 389 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Наталонька, в мене є такий рецепт: Заварна мастика 100мл води 50гр масла 100гр муки щіпка солі 2-3 ч.л. з гіркою какао - коли треба темну мастику 300 гр цудри - йде більше В каструлі розтопити в воді масло і сіль. Додати всю муку коли почне закипати вода з маслом, зняти з вогню і добре вимішати(якщо мастика з какао, то його сипати з мукою разом). Відставити хай трохи вистигне. Тоді підсипати порціями пудру і вимісити мастику до еластичності. Загорнути в плівку і покласти в холодильник десь на годину.
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 10/02/2011, 11:30 | Сообщение # 390 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pavluk, Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
|