В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 28 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
PavlukДата: Неділя, 13/02/2011, 10:07 | Сообщение # 406
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ой дівчата дякую за підтримку.
Іро, але то я робила тортики, а складки - то так я замало мастика розкачала. Прийшлося ззаду штукувати і чоловік казав не рівняти, ніби то лавина з гір зійшла biggrin


 
ir71Дата: Неділя, 13/02/2011, 10:49 | Сообщение # 407
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,та я то побачила але випадково нажала на не на той нік(ну буває,що зробиш dry )Прошу мене сліпу вибачити surprised Виправляюсь..

 
PavlukДата: Неділя, 13/02/2011, 11:05 | Сообщение # 408
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Нічо, я не обіжаюсь, бо на обіжених балкони падають happy happy happy

 
оксанкаДата: Неділя, 13/02/2011, 13:05 | Сообщение # 409
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Танююююююююююю!!! Бачу ти вдосконаюєшся!!! Молодець!!! biggrin biggrin biggrin

 
МаріяДата: Неділя, 13/02/2011, 13:07 | Сообщение # 410
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Pavluk, торти супер!!! Я поки що ненаважуюсь таке робити, але обов'язково попробую при нагоді.
 
ir71Дата: Неділя, 13/02/2011, 15:39 | Сообщение # 411
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
бо на обіжених балкони падають

от прикол,щем такого не чула....під балконами точно ходити не буду(бо може хто є обіжений happy )


 
PavlukДата: Неділя, 13/02/2011, 17:54 | Сообщение # 412
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка, Марія, дякую!!!
ir71, а ще на обіжених воду лиють happy ^_^ happy




Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 13/02/2011, 17:55
 
НаталонькаДата: Неділя, 13/02/2011, 20:12 | Сообщение # 413
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Таня, тортики - просто чудо, і почуття гумору теж. Прочитала, і зразу настрій на висоті.
 
PavlukДата: Неділя, 13/02/2011, 20:28 | Сообщение # 414
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Прочитала, і зразу настрій на висоті.

Це ж основне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
IraДата: Неділя, 13/02/2011, 23:22 | Сообщение # 415
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Я балдю від ваших тортів dry . Ще трохи і наберуся сміливості виставити свої творіння дякуючи МК. Дякую вам дівчата, що ділитися своєю майстерністю!

 
ОляДата: Понеділок, 14/02/2011, 10:13 | Сообщение # 416
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Я дала оголошення про торти в "руску" газету тут у нас. І от мала перше мастичне замовлення. Дівчина мала День Народження - 23 роки і захотіла 3 торти, але не гіркою, а щоби всі стояли окремо.

Мало все бути в біло-чорно-срібних тонах. Найбільший торт на 50 см мав бути круглим у вигляді коробки для жіночого капелюшка (" П"яна вишня "), другий просто прямокутний білий з бусинками ("Наполеон"), а третій квадратний у вигляді подаруночка ("Пташине молоко").

Ось що у мене вийшло. За якість фоток - звиняйте.

Додано (14.02.2011, 10:13)
---------------------------------------------
Але чорний колір у мене таки не вийшов, а темно-сірий. А стільки чорної фарби дала.... Іра, як ти добиваєшся чорного кольору в мастиці?

 
ir71Дата: Понеділок, 14/02/2011, 10:47 | Сообщение # 417
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Олю,що тобі сказати.Ти велика молодець,що зважилася пекти на замовлення.Це страшно тільки зразу,а потім входиш в своє русло і все стає на свої місця.торти гарні,акуратні , просто зато оригінально.Для мене торт гарний,якщо замовники задоволені.Трохи шкода що я не бачу торта подарунка(картинка чомусь не відкрилася)Але торти святкові і в чорно-білих тонах-це завжди нарядно і класично.

Quote (Оля)
. Іра, як ти добиваєшся чорного кольору в мастиці?


Це дуже важко,але стараюся.Я змішую суху сину та корчневу фарбу в рівних пропорціях,а потім додаю трохо чорного гелевого барвника(Вілтон,як на мене то найчорніша фарба)Довго вимішую,а коли всетаки виходить сіре то просто зверху чуть губкою підфарбовую чорним гелевим барвником(у випадках коли таке можливо)


 
ОляДата: Понеділок, 14/02/2011, 11:01 | Сообщение # 418
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (ir71)
Це страшно тільки зразу,а потім входиш в своє русло і все стає на свої місця.

Іра, та зважилася. Але то зайняло стільки часу, що я простих кремових тортів була би напекла набагато більше. І набагато більші гроші. Поки з тими пацькалася, всі в магазині торти майже викупили. smile Завтра знову запряжуся пекти для магазину.


Quote (ir71)
торти гарні,акуратні
Дякую за похвалу, але я ще стільки недоліків бачила. wink

Quote (ir71)
просто зато оригінально.

Та так замовниця хотіла. Щоби не було нічого зайвого. Це називається стиль "мінімалізму". І молодь цим зараз захоплюється. Ось навіть сайт знайшла з цим.

http://www.joy-tortik.com.ua/svadebnye-torty/minimalizm.html

Quote (ir71)
Трохи шкода що я не бачу торта подарунка(картинка чомусь не відкрилася)

Зараз ще раз завантажу.

 
ir71Дата: Понеділок, 14/02/2011, 11:22 | Сообщение # 419
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оля)
я ще стільки недоліків бачила

Ми завжди у своїх тортах бачимо недоліки.Але їх бачимо лише ми!!!!

Quote (Оля)
Зараз ще раз завантажу.

Дякую!


 
МаріяДата: Понеділок, 14/02/2011, 12:06 | Сообщение # 420
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Оля,які гарні торти!!! Молодець! applause applause applause
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024