Працюємо з мастикою та кремом
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 13/02/2011, 10:07 | Сообщение # 406 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ой дівчата дякую за підтримку. Іро, але то я робила тортики, а складки - то так я замало мастика розкачала. Прийшлося ззаду штукувати і чоловік казав не рівняти, ніби то лавина з гір зійшла
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 13/02/2011, 10:49 | Сообщение # 407 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,та я то побачила але випадково нажала на не на той нік(ну буває,що зробиш )Прошу мене сліпу вибачити Виправляюсь..
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 13/02/2011, 11:05 | Сообщение # 408 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Нічо, я не обіжаюсь, бо на обіжених балкони падають
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 13/02/2011, 13:05 | Сообщение # 409 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pavluk, Танююююююююююю!!! Бачу ти вдосконаюєшся!!! Молодець!!!
|
|
| |
Марія | Дата: Неділя, 13/02/2011, 13:07 | Сообщение # 410 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Pavluk, торти супер!!! Я поки що ненаважуюсь таке робити, але обов'язково попробую при нагоді.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 13/02/2011, 15:39 | Сообщение # 411 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) бо на обіжених балкони падають от прикол,щем такого не чула....під балконами точно ходити не буду(бо може хто є обіжений )
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 13/02/2011, 17:54 | Сообщение # 412 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| оксанка, Марія, дякую!!! ir71, а ще на обіжених воду лиють ^_^
Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 13/02/2011, 17:55 |
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 13/02/2011, 20:12 | Сообщение # 413 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Таня, тортики - просто чудо, і почуття гумору теж. Прочитала, і зразу настрій на висоті.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 13/02/2011, 20:28 | Сообщение # 414 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (Наталонька) Прочитала, і зразу настрій на висоті. Це ж основне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Неділя, 13/02/2011, 23:22 | Сообщение # 415 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Я балдю від ваших тортів . Ще трохи і наберуся сміливості виставити свої творіння дякуючи МК. Дякую вам дівчата, що ділитися своєю майстерністю!
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 10:13 | Сообщение # 416 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Я дала оголошення про торти в "руску" газету тут у нас. І от мала перше мастичне замовлення. Дівчина мала День Народження - 23 роки і захотіла 3 торти, але не гіркою, а щоби всі стояли окремо. Мало все бути в біло-чорно-срібних тонах. Найбільший торт на 50 см мав бути круглим у вигляді коробки для жіночого капелюшка (" П"яна вишня "), другий просто прямокутний білий з бусинками ("Наполеон"), а третій квадратний у вигляді подаруночка ("Пташине молоко"). Ось що у мене вийшло. За якість фоток - звиняйте. Додано (14.02.2011, 10:13) --------------------------------------------- Але чорний колір у мене таки не вийшов, а темно-сірий. А стільки чорної фарби дала.... Іра, як ти добиваєшся чорного кольору в мастиці?
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 10:47 | Сообщение # 417 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Олю,що тобі сказати.Ти велика молодець,що зважилася пекти на замовлення.Це страшно тільки зразу,а потім входиш в своє русло і все стає на свої місця.торти гарні,акуратні , просто зато оригінально.Для мене торт гарний,якщо замовники задоволені.Трохи шкода що я не бачу торта подарунка(картинка чомусь не відкрилася)Але торти святкові і в чорно-білих тонах-це завжди нарядно і класично. Quote (Оля) . Іра, як ти добиваєшся чорного кольору в мастиці? Це дуже важко,але стараюся.Я змішую суху сину та корчневу фарбу в рівних пропорціях,а потім додаю трохо чорного гелевого барвника(Вілтон,як на мене то найчорніша фарба)Довго вимішую,а коли всетаки виходить сіре то просто зверху чуть губкою підфарбовую чорним гелевим барвником(у випадках коли таке можливо)
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 11:01 | Сообщение # 418 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (ir71) Це страшно тільки зразу,а потім входиш в своє русло і все стає на свої місця. Іра, та зважилася. Але то зайняло стільки часу, що я простих кремових тортів була би напекла набагато більше. І набагато більші гроші. Поки з тими пацькалася, всі в магазині торти майже викупили. Завтра знову запряжуся пекти для магазину. Quote (ir71) торти гарні,акуратні Дякую за похвалу, але я ще стільки недоліків бачила. Quote (ir71) просто зато оригінально. Та так замовниця хотіла. Щоби не було нічого зайвого. Це називається стиль "мінімалізму". І молодь цим зараз захоплюється. Ось навіть сайт знайшла з цим. http://www.joy-tortik.com.ua/svadebnye-torty/minimalizm.html Quote (ir71) Трохи шкода що я не бачу торта подарунка(картинка чомусь не відкрилася) Зараз ще раз завантажу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 11:22 | Сообщение # 419 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) я ще стільки недоліків бачила Ми завжди у своїх тортах бачимо недоліки.Але їх бачимо лише ми!!!! Quote (Оля) Зараз ще раз завантажу. Дякую!
|
|
| |
Марія | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 12:06 | Сообщение # 420 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Оля,які гарні торти!!! Молодець!
|
|
| |
|