Айсінг
|
|
Ксюша | Дата: Середа, 17/12/2014, 20:07 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую за рецептик,я думаю вона теж гарно підійде для нанесення через трафарет,треба собі спробувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Середа, 31/12/2014, 00:47 | Сообщение # 47 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| ir71, Якщо пряники вже остигли то ця глазурь на них триматиметься? я пекла, то в рецепті було написано нанасити глазурь(правда не памятаю з чого вона складалася) поки пряники ще теплі, швидко лише витягнувши з духовки. Може для когось моє питання буде смішним, але я справді не знаю і мені цікаво.....)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 31/12/2014, 09:59 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| jylia1988, я ще пряників не робила,тому нічим не допоможе, а питання зовсім не смішне,мені самій цікаво,що скажуть дівчата,може Таня, як буде відповість,вона була на курсах пряників
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/12/2014, 10:44 | Сообщение # 49 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата jylia1988 ( ) Якщо пряники вже остигли то ця глазурь на них триматиметься? Я на холодні наносила.Все гарно трималося.Та й зрештою на курсах по пряниках приносять готові пряники і дівчата вчаться вже на готових спечених , там ніхто не пече
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Вівторок, 06/01/2015, 00:31 | Сообщение # 50 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| ir71, дякую за відповідь, я пряники пекти люблю, наступного разу спробую королівську глазур....ммм яка назва!) Ще одне маленьке уточнення білки в цьому рецепті міксером не збиваються?
Сообщение отредактировал jylia1988 - Вівторок, 06/01/2015, 00:34 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 06/01/2015, 05:47 | Сообщение # 51 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата jylia1988 ( ) Ще одне маленьке уточнення білки в цьому рецепті міксером не збиваються? Я робила,збивала виделкою.Воно не має збиватися як бісківт а пудра втирається у білки.
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Четвер, 29/01/2015, 16:19 | Сообщение # 52 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| Леся, я зрозуміла, дякую!
|
|
| |
юся | Дата: Неділя, 13/09/2015, 21:54 | Сообщение # 53 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Поговоримо про гнучний айсинг........ дуже давно мріяла про те гнучке , еластичне кружево, випадково натрапила на відео і ось цей рецепт : .САМОДЕЛЬНЫЕ КРУЖЕВА (ГИБКИЙ АЙСИНГ)
- 20 гр крахмала - 20 гр фруктозы - 1 чайная ложка цитрусовый пектин - 1/4 чайной ложечки белого красителя - 50 мл воды комнатной температуры
Оставить набухать 30 минут.
Затем добавить: - 1 чайную ложку инвертного сиропа - 1 чайную ложку глицерина - 1-2 капельки полисорбат 80
Всё хорошо перемешать, нанести на коврик и высушить. Можно сушить в духовке при температуре 80-100 градусов 8-10 минут....
Отже, все купила, все зробила чітко по рецепту....а воно , не то ....в результаті маса дуже рідка, додала ще пектин , довше потримала у духовці.....ооо, па....чудо !!! Вийшло, розложила на пергамент , а вранці повне розчарування роно прилипло до пергаменту і трішки ніби розтануло . Тепер сижу і думаю, що робити? Як ви робите це чарівне кружево? Хто пробував цей рецепт? Які у вас результати?
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 10:53 | Сообщение # 54 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я робила, першиц раз вийшло ,а всі решта то капец повний.Тому поки маю куповану.але думаю ще пробувати далі
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 13:10 | Сообщение # 55 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Леся, а яку суміш ти купуєш?
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 16:37 | Сообщение # 56 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| я перевела купа продуктів але таки у мене вийшло це мереживи.Єдине що можу сказати що фарбувати його треба лише у насичені кольори, бо ніжні відтінки виходять сіро-брудними
Ось мій результат
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 14/09/2015, 22:25 | Сообщение # 57 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| результат шикарний!!!! Я думала,що ти використовуєш купований айсинг....І він у тебе зберігається добре?.....ммм, ти мене просто надихнула своїм результатом , ще по хімічити)))
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 09:59 | Сообщение # 58 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) Леся, а яку суміш ти купуєш? я беру ось цю http://iryska.com.ua/product/900/,але тепер маю все для мережива,бо ті рази брала замінники,буду пробувати
|
|
| |
юся | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 14:08 | Сообщение # 59 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Леся, давай разом пробувати і виставляти фотозвіти!!!! ...В мене є всі інгридієнти,але про їх якість сказати нічого, ...можливо, цитрусовий пектин не дуже якісний, адже маса рідка виходить.:dumy-12:
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 15/09/2015, 15:51 | Сообщение # 60 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| я заколотила,але маса у мене не рідка,висушила,знялося,але якесь трохи у мене воно заніжне чи як сказати,добре що треба лиш малий кусочок.то з трьов вирізала на один ярус,може треба довше сушити а я побоялася
|
|
| |