В гості до Ірини
 Айсінг - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Айсінг
КсюшаДата: Середа, 17/12/2014, 20:07 | Сообщение # 46
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, дякую за рецептик,я думаю вона теж гарно підійде для нанесення через трафарет,треба собі спробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
jylia1988Дата: Середа, 31/12/2014, 00:47 | Сообщение # 47
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
ir71, Якщо пряники вже остигли то ця глазурь на них триматиметься? я пекла, то в рецепті було написано нанасити глазурь(правда не памятаю з чого вона складалася) поки пряники ще теплі, швидко лише витягнувши з духовки. Може для когось моє питання буде смішним, але я справді не знаю і мені цікаво.....)
 
КсюшаДата: Середа, 31/12/2014, 09:59 | Сообщение # 48
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, я ще пряників не робила,тому нічим не допоможе, а питання зовсім не смішне,мені самій цікаво,що скажуть дівчата,може Таня, як буде відповість,вона була на курсах пряників

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Середа, 31/12/2014, 10:44 | Сообщение # 49
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата jylia1988 ()
Якщо пряники вже остигли то ця глазурь на них триматиметься?

Я на холодні наносила.Все гарно трималося.Та й зрештою на курсах по пряниках приносять готові пряники і дівчата вчаться вже на готових спечених , там ніхто не пече


 
jylia1988Дата: Вівторок, 06/01/2015, 00:31 | Сообщение # 50
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
ir71, дякую за відповідь, я пряники пекти люблю, наступного разу спробую королівську глазур....ммм яка назва!) 
Ще одне маленьке уточнення білки в цьому рецепті міксером не збиваються?


Сообщение отредактировал jylia1988 - Вівторок, 06/01/2015, 00:34
 
ЛесяДата: Вівторок, 06/01/2015, 05:47 | Сообщение # 51
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата jylia1988 ()
Ще одне маленьке уточнення білки в цьому рецепті міксером не збиваються?
Я робила,збивала виделкою.Воно не має збиватися як бісківт а пудра втирається у білки.


 
jylia1988Дата: Четвер, 29/01/2015, 16:19 | Сообщение # 52
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
Леся, я зрозуміла, дякую! podmigivaniya-118
 
юсяДата: Неділя, 13/09/2015, 21:54 | Сообщение # 53
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Поговоримо про гнучний айсинг........ дуже давно мріяла про те гнучке , еластичне кружево, випадково натрапила на відео і ось цей рецепт :  .САМОДЕЛЬНЫЕ КРУЖЕВА (ГИБКИЙ АЙСИНГ)

- 20 гр крахмала
- 20 гр фруктозы
- 1 чайная ложка цитрусовый пектин
- 1/4 чайной ложечки белого красителя
- 50 мл воды комнатной температуры

Оставить набухать 30 минут. 

Затем добавить:
- 1 чайную ложку инвертного сиропа 
- 1 чайную ложку глицерина
- 1-2 капельки полисорбат 80

Всё хорошо перемешать, нанести на коврик и высушить. 
Можно сушить в духовке при температуре 80-100 градусов 8-10 минут....

Отже, все купила, все зробила чітко по рецепту....а воно , не то ....в результаті маса дуже рідка, додала ще пектин , довше потримала у духовці.....ооо, па....чудо !!! Вийшло, розложила на пергамент , а вранці повне розчарування роно прилипло до пергаменту і трішки ніби розтануло zdivuvannja . Тепер сижу і думаю, що робити? Як ви робите це чарівне кружево? Хто пробував цей рецепт? Які у вас результати?


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ЛесяДата: Понеділок, 14/09/2015, 10:53 | Сообщение # 54
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я робила, першиц раз вийшло ,а всі решта то капец повний.Тому поки маю куповану.але думаю ще пробувати далі

 
юсяДата: Понеділок, 14/09/2015, 13:10 | Сообщение # 55
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Леся, а яку суміш ти купуєш?

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ir71Дата: Понеділок, 14/09/2015, 16:37 | Сообщение # 56
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
я перевела купа продуктів але таки у мене вийшло це мереживи.Єдине що можу сказати що фарбувати його треба лише у насичені кольори, бо ніжні відтінки виходять сіро-брудними

Ось мій результат

Прикрепления: 7055798.jpg (67.8 Kb) · 8988652.jpg (59.7 Kb)


 
юсяДата: Понеділок, 14/09/2015, 22:25 | Сообщение # 57
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
результат шикарний!!!! Я думала,що ти використовуєш купований айсинг....І він у тебе зберігається добре?.....ммм, ти мене просто надихнула своїм результатом , ще по хімічити))) dymae

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ЛесяДата: Вівторок, 15/09/2015, 09:59 | Сообщение # 58
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Цитата юся ()
Леся, а яку суміш ти купуєш?
я беру ось цю http://iryska.com.ua/product/900/,але тепер маю все для мережива,бо ті рази брала замінники,буду пробувати


 
юсяДата: Вівторок, 15/09/2015, 14:08 | Сообщение # 59
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Леся, давай разом пробувати і виставляти фотозвіти!!!! ...В мене є всі інгридієнти,але про їх якість сказати нічого, ...можливо, цитрусовий пектин не дуже якісний, адже маса рідка виходить.:dumy-12:

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
ЛесяДата: Вівторок, 15/09/2015, 15:51 | Сообщение # 60
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
я заколотила,але маса у мене не рідка,висушила,знялося,але якесь трохи у мене воно заніжне чи як сказати,добре що треба лиш малий кусочок.то з трьов вирізала на один ярус,може треба довше сушити а я побоялася

 
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024