В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Липень » 03

Сирник класичний з вишнями

Складники на корж:

вершковий крекер - 1 пачка
масло вершкове - 100 г
кориця - 1-2 ч.л
1 жовток

Складники на сирну масу:

600-700 гр сиру
4-5 яєць
2ст.л.манки
100 гр масла
1ст цукру
 цедра, родзинки, ванілька і т.д за бажанням(я давала лише цедру 2х лимонів)

1стакан вишень без кісточок

Це пропорція на невеличку круглу роз"ємну форму діаметром десь 22 см

Не відкриваючти пакету, товчемо кревер скалкою, або все змолотити у процесорі на крихту.Вимішуємо крихти печива з розтопленим маслом та корицею і жовтком. Добре вимішати руками, щоб маса більш-менш трималась купки.Розкласти тісто по дні форми.
На верх викладаємо свіжу вишню без кісточок.
Далі сирну масу.
На сирну масу.Сир змолоти на мясорубці,додати жовтки,манку та розтоплене масло і цедру лимонів.Окремо збити білки з цукром і частинами додавати до сиру при цьому весь час розмішуючи.
пекти близько години при 180град.Нарізати повністю охолодженним.
Можна розтопити шоколад і полити зверху охолоджений сирник.Я посипала сухим шоколадом(для напитків)

Смачного!!!

Детальніше  Субота | 17:43 |  Коментарів: (2)

Тортик лялька

І знову чергова лялька.....скільки їх ще буде....


Детальніше  Субота | 12:24 |  Коментарів: (1)
Понеділок, 20/11/2017, 12:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017