В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Липень » 19

Соте з баклажанів

1 великий баклажан
1 великий помідор
1 велика цибулина
1 морквина
зубчик часнику
кріп
сіль

1. Баклажан порізати на кільця і викласти їх на деко , вистелене фольгою.
Збризкати олією , посолити і поперчити.
Запікати при 190 град 20 хвилин.
2. З помідора зняти шкуру і порізати кубиками , цибулю - півкільцями .
3. На гарячу пательню додати олію , прижарити зубчик часнику , потім покласти цибулю , і коли вона стане золотистою ,додати терту моркву,трохи потомити і додати помідори .
Протушкувати , рідина повинна випаруватись наполовину , посолити і вимкнути ..
4.Можна додати свіжевичавлений зубчик часнику і зелень.
 5.На кільця баклажана викладаємо помідорову суміш і ставимо охолоджуватись. 
Закуска гарно смакує саме холодною.


Детальніше  Понеділок | 13:44 |  Коментарів: (1)
Понеділок, 20/11/2017, 12:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1374]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2017