В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 402 403 404 405 406 ... 424 425 »

Домашні пельмені,або як роблю їх я.

Для тіста:
1 ст. мінеральної води
1 яйце
0,5 ч.л.солі
2 ч.л. цукру
4 ст.л.олії
4 ст. борошна
Начинка:
фарш 0,5 кг.
1 середня цибулина
2 зубці часнику
спеції
Вершкове масло для заправки 50 гр і 1цибулина
 
 

З'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо спочатку ложкою , а потім зовсім недовго місимо його руками,.
Замісивши тісто забираємо його хвилин на 20 в холодильник, бажано добре накрити щоб не висохло.Тісто розділити на 3-4 частини і по одній розкачувати пласт.Стаканом видавлювати кружечки.

Начинка: цибулю дрібно порізати, часник натерти на тертці, додати фарш і спеціі.Добре вимішати.
Ліпимо пельмені.
Воду закип'ятити,посолити, пельмені варити до готовності.
Я заправила жареною цибулею на вершковому маслі.

Детальніше  Понеділок | 17:14 |  Коментарів: (0)

Пляцок сирний на вині

Тісто:
1 пачка маргарини
1 стак цукру
8 столових ложок червоного вина
3 столові ложки какао
4 яйця
2 склянки борошна
3 чайні ложки порошку до печива

Маса сирна:
400гр сиру
2 яйця
4 столові ложки манної крупи
1/2 ст сметани
1 чайна ложка порошку до випічки
1 стакан цукру
1 пакетик карамельного пудингу
Помадка
5 ст л червоного вина,80гр масла,0.5ст пудри,3ст л какао.Все довести до кипіння і остудити

Яйця збити з цукром.Додати розтоплений охолоджений маргарин,вино.Вимішати.Всипати муку з порошком і какао.Вимішати але не довго.Тісто влити у застелену бумагою форму.
Приготувати сирну масу.
Сир збити з яйцями,цукром і сметаною.Додати порошок пудингу,манку і порошок для випічки.І як показано на малюнку,
 
по одній ст. л нанести сир кульками.Поставити випікати у духовку на 40хв.
Коли вистигне помазати помадкою
 
Мої коментаріїї.Цей пляцок занадто  виявився смачним і я все ж таки вирішила поділитися з вами рецептом. 
Я знайшла його на польському сайті wielkiezarcie.com.Там не було вказано розмір дека і я зпекла його на свій розсуд.А треба брати невелику,бо у мене получився тонким.Та все решта чудово і смачно!

Детальніше  Понеділок | 17:12 |  Коментарів: (0)

Мої чебуреки

Рецепт хороший,провірений.Чебуреки получаються зовсім не жирні,а тісто тонке і хрумке.
 
Тісто:
борошно - 2 склянки, вода - 3 / 4 склянки, горілка - 1 столова л, 1 яйце, олія - 1 ст л, сіль - 1 / 4 ч.ложки.

Начинка:
фарш - 400г., цибуля – 1шт, кефір (або вода) - 100-125г., сіль, перець, спеції
В окріп додати сіль і олію. Швидко заварити в окропі 2-3 столові ложки борошна, відразу розмішати міксером і дати охолонути. (Заварювання частини борошна зробить тісто м'яким і пластичним)
В холодне тісто додати яйце і горілку, перемішати.
Поступово додаємо борошно і замішуємо міксером, насадкою для густого тіста.
Закінчити вимішування вручну, тісто не повинно липнуть до рук. Накрити тісто і забрати на годину в холодильник.
Готуємо фарш. М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з цибулею, додати сіль і спеції, кефір (воду). Добре перемішати.
Скатати з тіста довгу ковбаску, нарізати шматочками, зі шматочків скачати кульки.
З кульки розкатати тонкий коржик, кладемо фарш .Згорнути півмісяцем і защепити, щоб не залишилося повітря.
У пательню налити олії на 2-3см., Почекати поки добре прогріється. Смажити на середньому вогні, з двох сторін.

Коментаріїї.У тісто додають горілку, щоб при смаженні входило менше масла.
У фарш бажано додати кефір, він має чудовий властивість: пов'язувати сирий фарш і віддавати рідину після нагрівання.
Якщо у фарш додавати воду, то обов'язково холодну.
Якщо краї погано склеюються, можна змастити їх яєчними білками

Рецепт взятий зі сайту Однокласники,але я ним коритуюсь вже давно
 

Детальніше  Понеділок | 17:10 |  Коментарів: (0)

Торт "Пяний КУЧМА"

 
 
коржі:
150 гр. маргарину
2 стакани муки
4 яйця
1 стакан цукру
200 гр сметани
1 ч.л. амонія
3 ст.л. какао(я робила без какао)
1 ч.л. сода з оцетом
Амоній перемішати із сметаною. Білки збити з цукром, повільно збиваючи + жовтки, поступово додаємо муку, сметану, м'який (не розтоплений, а м'який) маргарин і все інше. Тісто не має бути твердим, по консистенції як густа сметана
Печемо однакових 2 коржі.

Крем №1 у мене сирний .
нам знадобитися:300гр хорошого сиру
1стакан жирної сметани
150гр цукрової пудри
15гр желатину
1лимон і його цедра
Крем №2
1стакан сметани+100гр пудри+сік червоний(я використала сік з морожених чорниць і самі чорниці)

2 пачки крекера з какао

№1Сир збити зі сметаною і пудрою до пишної маси.додати сік і цедру лимона і легенько ввести розведений і охолоджений желатин.Добре вимішати.
№2.Сметану добре збити з пудрою і додати сік чорниць.
Перший корж просочуємо лимонним сиропом, змащуємо спочатку половиною сирного крему №1, потім викладаємо крем №2( і я посипала розмороженою чорницею). Крекер замочуємо в коньяк(у мене горілка) і ставимо ось так як на фото
Далі легко викладаємо знову крем №1 і притискаємо зверху другим просоченим коржем.
Ставимо у холодильник.Торту треба дати мінімум 5год для пропитки,краще ніч.
Для покриття я використала ганаш з темного шоколаду.
Мої коментаріїї.Цей рецепт я знайшла на одному з російських сайтів.Він подібний на рецепт пляцка «Пияк».Та напевно тому що був випечений за часів Кучми ,росіяни назвали його «Пяний Кучма».Я не стала міняти назви,хай так і буде.
На крем обов’язково треба добротної сметани,бажано домашньої.В оригінальному рецепті до крему додавали запарений чорнослив.Я ж думаю що можна любі ягоди використати.
Цей рецепт розрахований на велике деко.Я ж трохи зменшила порції і робила його у тортівниці.В загальному ця випічка мене по доброму вразила.Надзвичайно цікавий на смак і на вигляд.Спробуйте спекти,не пошкодуєте!
 

Детальніше  Понеділок | 13:15 |  Коментарів: (0)

Сирник «помаранчевий»

Корж: 2 стакани борошна, 2 ч.ложки порошку до печива, пів пачки м'якого маргарину, півстакана цукру, 2 яйця, жовток.

Маса з кіселів: літр води, 3 помаранчеві киселі.

Сирна маса: пів пачки м'якого масла, півстакана цукру, 500гр хорошого сиру, 3 яйця, молочний вершковий кисіль або вершковий пудинг,3ст л манки

Замісити тісто і викласти його у форму. Зварити помаранчеві киселі, гарячі перекласти на сире тісто і рівномірно розмазати. Відставити до холодильника.
Масло розтерти з цукром і, постійно розтираючи, добавляти поступово сир і жовтки. Потім всипати манку, молочний вершковий кисіль або пудинг і вимішати. На прикінці, легко мішаючи, з'єднати з тугою піною з чотирьох білків і рівномірно розприділити на холодному помаранчевому киселі. Вставити на 50 хв до нагрітої духовки до 180°C. Після того як вистигне полити глазур'ю і посипати декоративною стружкою.
Глазурь я робила змішавши пудру з вишневим соком і кілька крапель меду
 
Ідея взята зі сайту Wielkie Żarcie
 

Детальніше  Понеділок | 13:10 |  Коментарів: (0)
П`ятниця, 01/12/2023, 08:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2055]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023