В гості до Ірини
 
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 402 403 404 405 406 »

Пляцок ЯГІДНА ПАННІ

на тісто:
- 3 стакана пшеничної муки
- 5 жовтків
- 1,5 пачки маргарину
- 1 пачка розпушувача
- 2ст л цукру

- 100 г будь-яких ягід
- 1 ст ложка какао

Маса з сиру
300 г м'якого сиру
1 яйце
1 пачка(90г) малинового киселю

Маса з білків
- 5 білків
- 1,5 стакана цукрової пудри
- 3 ложки крохмалю
- 1 ложка соку з лимона
* 1 стакан у мене 250 мл або 135 г
Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо що дуже ліпиться, можна ще підсипати мукою). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчою плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 див.
Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. Розрізати на половинки(якщо полуниця) і нарізувати на тісто. Припорошити ягоди какао
Маса з сиру.
Все збити в міксері і викласти масу на ягоди
Маса з білків.
Білки збити в тугу піну з щіпкою солі, збиваючи всипати повільно цукор, а під кінець крохмаль і сік з лимона.
Накласти піну на сирну масу і на неї стерти заморожене тісто. Вставити в нагріту духовку і пекти близько години при 180C
 
 

Детальніше  Неділя | 14:21 |  Коментарів: (0)

Полосате м’яско

750г м’якоті свинини
750г курячого філе
3ч л желатину
5 листочків лаврових
5зубців часнику
Приправи,сіль,перець

 
М'ясо свинини нарізати пластинками і відбити,так само зробити з курячим філе.
На дно прямокутної форми положити 3 листочка лаврушки.мясо ложити чергуючи шари і не доходячи до верху форми на 1-1.5см(щоб соки не витікали)
Шари мяса посипати приправами і різаним часником та також між кожним шаром посипати по кілька кристаликів желатину.На верх покласти листя лаврове і закрити форму плотно фольгою.Запікати у духовці 1.5-2 год на невеликому вогні.
Готове м'ясо дістати з форми,не знімаючи фольги,поставити під прес.Як вистигне відправити в холодильник для повного застигання.

 

Детальніше  Неділя | 14:17 |  Коментарів: (2)

Крученики «по львівськи»

500гр свинячої вирізки(полядвиці)
1стак сметани
Морква,зелень
Сіль,перець
Олія
3варених яйця
2ст л борошна
 


Відбити Відбити куски свинини як на відбивні.Поперчити,посолити.В серединку на кожен кусок кладемо начинку і скручуємо трубочкою,закріплюємо зубочисткою.
Жаримо на розігрітій оліїї по кілька хвилин з усіх сторін.додаємо 1 стакан сметани і 0.5стак води.сіль,перець і тушимо все до готовності.
2-3ст л борошна піджарити до золотистого кольору,розвести водою і влити до кручеників.Добре розмішати щоб не було грудочок і проварити все ще 10хв.В кінці додати зелень.Подавати можна з гарніром,зокрема у мене з макаронами.
За начинку я використала подрібнені варені яйця,а можна будь що:жарені гриби з цибулею,сир зі зеленю,тушена капуста.


Детальніше  Неділя | 14:11 |  Коментарів: (1)

Курячий зельц

1 курка або 2 великих стегна і дві великих курячих грудки
1 пакетик (10-14 г) желатину
сіль,молотий перець, часник – за смаком
1 морквина
2-3 лаврових листка
.М'ясо зрізаємо невеликими шматочками. Жир відкладаємо убік, нам він не згодиться. Шкірку викидаємо.
Підготовлене м'ясо солимо, перчимо, додаємо видавлений часник і відставляємо убік десь на 2-3 години. Моркву злегка проварити,нарізати кусочками
Беремо чистий, картонний, з фольговим покриттям пакет з під соку або молока і наповнюємо його м'ясом,кусочками моркви. Зверху кладемо декілька лаврових листочків і засипаємо сухим желатином.
Готуємо високу посудину, наповнюємо її водою і ставимо на вогонь. Занурюємо пакет. Вода не повинна доходити по самий пакету, а десь на 3\4. Зверху, на м'ясо, ставимо вантаж: кавову чашку або маленьку скляну баночку. І придавлюємо чим-небудь важким. Я просто накрила кришкою, придавивши баночку. Воду доводимо до кипіння і варимо 1 годину Знімаємо вантаж і витягуємо пакет з води. Охолоджуємо. Перед вживанням пакет розрізаємо і отримуємо курячий рулет зі желе або курячий зельц.
Рецепт запозичила зі сайту «У самовара»
 

Детальніше  Неділя | 14:07 |  Коментарів: (3)

Мясний хлібець з фісташками

900 г курячого м'яса або
м'ясо курячих грудок (близько 3шт)
400гр фаршу (свинина+говядина)
1 яйце
1 зубчик часнику, дрібно-дрібно порізати
120 г готової шинки, порізати маленькими кубиками
1/2 чашки сирих, очищених фісташок
трохи меленого мускатного горіха
сіль, перець за смаком
Курячі грудки перемолоти і змішати з фаршом.
4. Додати яйце, часник, шинку, мускатний горіх, сіль, перець. Все добре, ретельно перемішати
Розігріти плиту .
6. Змастити прямокутний аркуш дуже щільної фольги злегка маслом. Викласти на нього фарш і сформувати брусок..
7. Перенести на деко і запікати 1 годину. Дати остигнути, не виймаючи, потім охолодити в холодильнику.
Мої коментаріїї.У мене було мало фісташок і я додала жарений арахіс.Скажу вам що вигляд непоганий але цього не слід робити то смак у такого арахіса-ніякий.
Рецепт взятий зі сайту KYXARKA.RU
 

Детальніше  Неділя | 14:04 |  Коментарів: (0)
Субота, 22/01/2022, 07:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022