В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Пельмені з мясом і підберезниками у горшочку
17:35
Пельмені з мясом і підберезниками у горшочку
На 4 горщика об'ємом по 0,5 л. --
Заморожені пельмені з м'ясом
2 середні цибулини
250-300 гр. підберезовиків (або інших грибів)
сіль
перець чорний
***
кип'ячена вода
1-1,5 стол. ложки курячого бульйону
4 маленьких лаврових листочка (або 2 великих)
сіль
перець чорний
кріп

Цибулю порізати півкільцями і підсмажити.
Додати до цибулі гриби і підсмажити разом з цибулею.Посолити і поперчити.У каструлі закип'ятити воду.
Додати курячий або м'ясний бульон.Посолити і поперчити.
У горщики викладати спочатку цибулю з грибами.
Потім заморожені пельмені.
А можна перекладати шарами - цибуля з грибами - пельмені - цибулю з грибами - і знову пельмені.
Але заповнювати горщики треба не щільно, не до кінця, а залишаючи трохи вільного місця.Лаврові листочки розкласти по одному в кожен горщик.
Якщо листочки великі, то поламати їх навпіл.Підготовленим бульйоном наповнити горщики, але заповнювати на весь об'єм горщика, а так, щоб тільки покрити пельмені.

Посипати пельмені кропом.І поставити у гарячу духовку на 20-25хв.
Смачно,не передати!!!
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 562 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 05:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016