В гості до Ірини
 
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 401 402 403 404 405 ... 407 408 »

Запечена цвітна капуста

 
 
Одну велику головку цвітної капусти відварити у підсоленому молоці.Молоко попередньо треба розвести у воді(з розрахунку 1л млока+0.5 л води)
Остудити.
Готуємо соус.Для того змішуємо 0.5 ст майонезу з 0.5 ст кетчупа,2 ст л соєвого соусу+3 вичавлених зубчика часнику і перець за смаком.Можна додати ще якісь гострі приправи.Цім соусом добре змащуємо нашу капусту(в середині також!!!).Далі засипаємо тертим твердим сиром і посипаємо сухарями.
Ставимо у духовку для запікання на 30 хв(до золотистого кольору)
Прекрасний смак!!!Приготуйте і вам буде смачно!!!

Детальніше  Неділя | 15:02 |  Коментарів: (0)

Польський сирник з ягодами

Складники на тісто:

125 г масла
250 г муки
80 г цукру
1 яйце
6 плоских ст ложок кави капучіно (порош)
1 ложка какао
щіпка солі
1 ст ложка розпушувача

складники на сирну масу:
500 г сиру (змеленого)
3 яйця
100 г цукру
100 г масла
1 порошок пудингу ягідного
Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години.
М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.

Крім того:
Ягоди помити і обсушити.
Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.

Детальніше  Неділя | 15:01 |  Коментарів: (0)

Сирний пиріжок з порічками

Дом.сиру— 500 г
Цукру — 3 ст. л.
Крохмаль — 2 ст. л.
1 ч.л.розпушувача
Яєць — 2 шт
Сметани — 2 ст. л.
1 плитка чорного шоколаду
Ваніліну
желе порічки
ягоди порічки
Змішати сир, яйця, крохмаль,розпушувач,сметану, цукор і ванілін.Збити міксером.
Масу розділити на дві і в одну додати растоплений шоколад і вимісити
Змастити форму і посипати дно і борти панірувальними сухарями або манкою. Викласти білу масу у форму, розрівняти а потім темну .
Випікати в духовці при 200 градусах 40 хвилин.
На захололий пиріг посипати ягоди і залити заздалегідь приготовленим желе.
Поставити в холодильник(на годину) застигати.
 

Детальніше  Неділя | 15:00 |  Коментарів: (0)

Фруктово-бисквітний пляцок

На тісто
3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печева,2 ст л какао,2 ст л кефіру,кулачок смородини(можна вишні,чорниці і значно більше додати)
Крем
0.5л жирної сметани,0.5 пудри
Помадка:2ст л какао+2 ст л молока+2 ст л цукру+50 гр масла(все довести до кипіння і остудити)

Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати.
Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси.
У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати смородиною(або іншими ягодами).Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв.
Для крему збити сметану з пудрою до пишного стану.
коли пляцок охолоне то покрити його кремом і полити помадкою.
Надзвичайно пухке тісто з ніжним кремом.Попробуйте спекти,непошкодуєте!!!!

Детальніше  Неділя | 14:58 |  Коментарів: (0)

Пляцок ПАСКАЛЯ

Для тіста:
3 стакана муки з розпушувачем
200 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
2 пакетики ванільного цукру
4 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан джему або густого варення (абрикосового або сливового)
4 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка шоколадного пудингу
100 г тертого гіркого шоколаду
Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.
Відірвати від тіста шматок величиною з кулак і, загорнувши в харчову плівку, відправити до холодильника.
Тісто, що залишилося, викласти у форму і змастити джемом.
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.
Викласти білкову масу рівним шаром поверх варення і посипати тертим шоколадом (півпорції).
Охолоджений шматочок тіста натерти на терці і посипати пляцок поверх шоколаду, потім присипати терте тісто шоколадом, що залишився.
Відправити до духовки і пекти 20 хвилин або до зарум'янювання тіста.
 
 
 
Рецепт настільки точний, простий і "послушний", що жодних змін не було потрібно.До речі, замість варення підійдуть і фрукти або ягоди, свіжі або консервовані. Пляцок вийшов ніжним і смачним

Детальніше  Неділя | 14:56 |  Коментарів: (0)
Неділя, 28/05/2023, 18:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2036]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2023