Яйця 3шт цукор 100гр борошно 3ст л крохмаль 3ст л розпушувач 1 ч л банани 2 шт пудра 4ст л желатин 10гр сир домашній 250гр вершки або сметана 100гр фрукти для прикраси 1 червона галаретка Яйця збити з 3ст л води,додаючи цукор.Додати суміш борошна з крохмалем та розпушувачем.Виложити тісто на застелену пергаментом форму і пекти 12 хв при 200град. 2 банани протерти через сито,змішати з половиною норми пудри. Желатин розчинити у воді на водяній бані. Сир та вершки збити до пухкої маси,додаючи решта пудри.Коли маса буде збита,додати протерті банани та розведений желатин. Бисквіт розрізати на порції,круг кожної закріпити полоску з пергаментного паперу(5-6см висотою). Трохи просочити любим соком.Зверху викласти крем і поставити на застигання у холодильник.Тим часом розвести червону галаретку у воді(взяти менше води ніж по інструкції),поставити охолоджуватись.На застигший крем вилити галеретку і прикрасити фруктами.У мене абрикоси,нарізані кружечками.Дуже гарно десерт дивиться якщо прикрасити виноградом та тертим шоколадом.
|