Продукти,які використовуємо
|
|
ir71 | Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:47 | Сообщение # 136 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) А хто використовував ось такі добавки? Як вони? я користуюся у таких баночках посипкою,якщо треба травичку зробити зелену або білий сніг наприклад.Але багато не даю бо якесь воно несмачне, хіба для краси але на фото щось таке дрібне що й не розбиреш що воно таке
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:30 | Сообщение # 137 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Я дивилась МК закордоних кондитерів з цукрових квітів... Квіти просто ... дух перехоплює Ось і на одному сайті майстриня з Данії поділилась рецептом. У ньому основним компонентом є тюлоза або тулоза ... Додавання тюлози в цукрову пасту (мастику), є самим часто використовуваним прийомом у більшості провідних кондитерів Європи та Америки. Змішування даних компонентів, має безліч переваг: готова мастика виходить менш дорога, з такою пастою набагато легше працювати, вона добре тримає себе у вологому середовищі і має відбілюючим ефектом............. Але радить використовувати закордонну( вона пише що сама замовляє з Англії). Я прогулялась інтернет- магазинами і вияснила,що у багатьох магазинах її немає у наявності.... Та все-таки знайшла.... Ось мене цікавить чи ви використовували тюлозу? Чи є такий досвід?
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Понеділок, 12/01/2015, 21:32 |
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:34 | Сообщение # 138 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| юся, я не використовувала ,бо такої не знайшла ,читала про це ,що ти пишеш,але поки користуюсь всім що можна купити у нас
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:38 | Сообщение # 139 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Ось і сам рецепт (Вибачте, що не по темі) Рецепт приготування квіткової мастики: 4 великих яєчних білка, 0.5- 1 кг цукрової пудри, 12 чайних ложок тюлози.Додано (12/01/2015, 21:38) --------------------------------------------- У деяких інтернет-магазинах України можна замовити, просто чи це так ефективно , як пишуть колеги із-за кордону чи це просто "рекламних хіт"?????
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:39 | Сообщение # 140 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) чи ви використовували тюлозу? Чи є такий досвід? я некористуюся таким ,а використовую все що доступне у нас.
|
|
| |
юся | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:42 | Сообщение # 141 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Ох, напевно наважусь замовлю, а що вийшло відпишу
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:52 | Сообщение # 142 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| юся, ти знайди рецепт Квіткової мастики від Тетяни Хегай ,побачиш що можна обійтись і без дорогих препаратів,а результат може бути одинаковий,ми були на курсах і нам про тульозу не говорили, а говорили про ті продукти ,які є у нас,але справа твоя,я наприклад не відважилась би купляти,по перше треба знати як та мастика має виглядати.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 21:59 | Сообщение # 143 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) ,ми були на курсах і нам про тульозу не говорили, а говорили про ті продукти ,які є у нас,але справа твоя,я наприклад не відважилась би купляти,по перше треба знати як та мастика має виглядати. цілком згідна з Ксюшою,для чого використовувати щось дороге ,кои є доступне дешевше і негірше.
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 12/01/2015, 23:38 | Сообщение # 144 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) Чи є такий досвід? дівчата вже відповіли, ми були на курсах і навіть мови про цю тулозу не було Цитата Ксюша ( ) ти знайди рецепт Квіткової мастики від Тетяни Хегай це чудова порада
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 13/01/2015, 16:44 | Сообщение # 145 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) Ось мене цікавить чи ви використовували тюлозу?
Юлю, ти не ображайся але напишу тобі по простому.Ти ще недотягнула до середнього рівня по прикрашанню тортів а хочеш пригнути вище неба Не всі професійні дизайнери роблять мастику з тюлозою, а тобі кортить.Ну звичайно якщо хочеться викинути гроші то вперед!Але не чекай що мастика сама "пригне" на торт.Праця,терпіння і бажання- тільки це приведе тебе до успіху.Удачі тобі!!!!!
|
|
| |
юся | Дата: Вівторок, 13/01/2015, 22:57 | Сообщение # 146 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Цитата ir71 ( ) Праця,терпіння і бажання- тільки це приведе тебе до успіху.Удачі тобі!!!!! Дякую !
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
ліза | Дата: Середа, 04/02/2015, 13:18 | Сообщение # 147 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Дівчата, останнім часом користуюсь ось такими приправами. Дуже задоволена і смаком, і якістю, і відсутністю всякого ГМО! Всім рекомендую
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Середа, 04/02/2015, 17:45 | Сообщение # 148 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
|
господиньки, дуже хороше і якісне масло, виробник Іванофранківська обл. с.Городенка, якщо би десь зустріли обовязково попробуйте!
|
|
| |
юся | Дата: Середа, 04/02/2015, 20:53 | Сообщение # 149 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| ліза, дужееее класні приправи я їх теж використовую.....Смачно і головне натурально!!!!!!! Цитата jylia1988 ( ) якщо би десь зустріли обовязково попробуйте! jylia1988, буду мати на увазі , дякуююю
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 05/02/2015, 11:57 | Сообщение # 150 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| jylia1988, а я в нас такого масла і не бачила . Останнім часом беру хороше розважне масло на базарі у знайомої тьоті, бо у фасованому розчарувалася, навіть дуже дорогому відомих марок
|
|
| |