В гості до Ірини
 Продукти,які використовуємо - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Продукти,які використовуємо
ir71Дата: Неділя, 11/01/2015, 22:47 | Сообщение # 136
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата юся ()
А хто використовував ось такі добавки? Як вони?

я користуюся у таких баночках посипкою,якщо треба травичку зробити зелену або білий сніг наприклад.Але багато не даю бо якесь воно несмачне, хіба для краси
але на фото щось таке дрібне що й не розбиреш що воно таке


 
юсяДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:30 | Сообщение # 137
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Я дивилась МК закордоних кондитерів з цукрових квітів... Квіти просто ... дух перехоплює surprised Ось і на одному сайті майстриня з Данії поділилась рецептом. У ньому основним компонентом є тюлоза або тулоза ...
Додавання тюлози в цукрову пасту (мастику), є самим часто використовуваним прийомом у більшості провідних кондитерів Європи та Америки. Змішування даних компонентів, має безліч переваг: готова мастика виходить менш дорога, з такою пастою набагато легше працювати, вона добре тримає себе у вологому середовищі і має відбілюючим ефектом............. Але радить використовувати закордонну( вона пише що сама замовляє з Англії). Я прогулялась інтернет- магазинами і вияснила,що у багатьох магазинах її немає у наявності.... Та все-таки знайшла.... Ось мене цікавить чи ви використовували тюлозу? Чи є такий досвід?
Прикрепления: 1937068.jpg (1.8 Kb) · 0123422.jpg (14.2 Kb)


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Понеділок, 12/01/2015, 21:32
 
КсюшаДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:34 | Сообщение # 138
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
юся, я не використовувала ,бо такої не знайшла ,читала про це ,що ти пишеш,але поки користуюсь всім що можна купити у нас

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
юсяДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:38 | Сообщение # 139
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Ось і сам рецепт (Вибачте, що не по темі) 
Рецепт приготування квіткової мастики: 4 великих яєчних білка, 0.5- 1 кг цукрової пудри, 12 чайних ложок тюлози.

Додано (12/01/2015, 21:38)
---------------------------------------------
У деяких інтернет-магазинах України можна замовити, просто чи це так ефективно , як пишуть колеги із-за кордону чи це просто "рекламних хіт"?????


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
IraДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:39 | Сообщение # 140
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата юся ()
чи ви використовували тюлозу? Чи є такий досвід?
я некористуюся таким ,а використовую все що доступне у нас.


 
юсяДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:42 | Сообщение # 141
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Ох, напевно наважусь замовлю, а що вийшло відпишу dry

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
КсюшаДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:52 | Сообщение # 142
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
юся, ти знайди рецепт Квіткової мастики від Тетяни Хегай ,побачиш що можна обійтись і без дорогих препаратів,а результат може бути одинаковий,ми були на курсах і нам про тульозу не говорили, а говорили про ті продукти ,які є у нас,але справа твоя,я наприклад не відважилась би купляти,по перше треба знати як та мастика має виглядати.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
IraДата: Понеділок, 12/01/2015, 21:59 | Сообщение # 143
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Цитата Ксюша ()
,ми були на курсах і нам про тульозу не говорили, а говорили про ті продукти ,які є у нас,але справа твоя,я наприклад не відважилась би купляти,по перше треба знати як та мастика має виглядати.
цілком згідна з Ксюшою,для чого використовувати щось дороге ,кои є доступне дешевше і негірше.


 
оксанкаДата: Понеділок, 12/01/2015, 23:38 | Сообщение # 144
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Цитата юся ()
Чи є такий досвід?
дівчата  вже  відповіли,  ми  були  на  курсах  і  навіть  мови  про  цю  тулозу  не  було
Цитата Ксюша ()
ти знайди рецепт Квіткової мастики від Тетяни Хегай
це  чудова  порада


 
ir71Дата: Вівторок, 13/01/2015, 16:44 | Сообщение # 145
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Цитата юся ()
Ось мене цікавить чи ви використовували тюлозу?


Юлю, ти не ображайся але напишу тобі по простому.Ти ще недотягнула до середнього рівня по прикрашанню тортів а хочеш пригнути вище неба

Не всі професійні дизайнери роблять мастику з тюлозою, а тобі кортить.Ну звичайно якщо хочеться викинути гроші то вперед!Але не чекай що мастика сама "пригне" на торт.Праця,терпіння і бажання- тільки це приведе тебе до успіху.Удачі тобі!!!!!


 
юсяДата: Вівторок, 13/01/2015, 22:57 | Сообщение # 146
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Цитата ir71 ()
Праця,терпіння і бажання- тільки це приведе тебе до успіху.Удачі тобі!!!!!
Дякую !


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
лізаДата: Середа, 04/02/2015, 13:18 | Сообщение # 147
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
Дівчата, останнім часом користуюсь ось такими приправами. Дуже задоволена і смаком, і якістю, і відсутністю всякого ГМО! Всім рекомендую da-38

 
jylia1988Дата: Середа, 04/02/2015, 17:45 | Сообщение # 148
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline


господиньки, дуже хороше і якісне масло, виробник Іванофранківська обл. с.Городенка, якщо би десь зустріли обовязково попробуйте!
 
юсяДата: Середа, 04/02/2015, 20:53 | Сообщение # 149
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
ліза, дужееее класні приправи я їх теж використовую.....Смачно і головне натурально!!!!!!!
Цитата jylia1988 ()
якщо би десь зустріли обовязково попробуйте!
jylia1988,  буду мати на увазі , дякуююю podmigivaniya-118


Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
 
лізаДата: Четвер, 05/02/2015, 11:57 | Сообщение # 150
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
jylia1988, а я в нас такого масла і не бачила dymae . Останнім часом беру хороше розважне масло на базарі у знайомої тьоті, бо у фасованому розчарувалася, навіть дуже дорогому відомих марок zlost-490
 
Кулінарний форум » Напиши свій рецепт » Кулінарні хитрості » Продукти,які використовуємо (Поради,коментарі)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024