Консервування
|
|
LILEJA | Дата: Понеділок, 04/04/2011, 22:19 | Сообщение # 76 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Салат із помідорів 3,5 кг помідорів 1,5 кг цибулі 100 г солі 100 г цукру. Помідори порізати невеликими дольками або кусочками, цибулю - соломкою, змішати всі інгредієнти і дати постояти півгодини. На 1 півлітрову банку давати на дно: 3 ст л кип'яченої олії, 1 лавровий листок, 3 горошинки перцю. Зверху дати 1 ст л оцту. Стерилізувати 30 хв. Салат простий, але смачний!
|
|
| |
Налинка | Дата: Четвер, 14/04/2011, 21:38 | Сообщение # 77 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
| ВАРЕНЬКА-АБРИКОСОВА. 1 кг абрикосів; 2 лимони; 2 апельсини; Все перекрутити на мясорубку додати 2 кг цукру і нехай постїть декілька годин потім в стерилізовані баночки.Варити не потрібно!А ще можна розкласти по пакетам і морозильну камеру і використовувати для приготування рулетів.Спробуйте, думаю сподобається.
|
|
| |
Налинка | Дата: Четвер, 14/04/2011, 21:45 | Сообщение # 78 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
| Солянка з огірками. Капуста 6 кг; Огірки-2 кг; 1 кг цибулі; 1 кг моркви трем; 0,5л. соусу томатного; 0.5 л олії; 1 ст.цукру; 2 ст.ложки солі; Варити більше години за 15 хв.до закінчення варки додати оцет 150 гр.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 15/04/2011, 09:00 | Сообщение # 79 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Налинка, абрикосове варення - ням-ням-ням!!! Я обожнюю це варення. Завжди згадую як в дитинстві в бабці наминала налисники з вареннячком. Досі смак пам'ятаю. Десь би взяти зараз відро абрикос, і наварити смачнючки
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:44 | Сообщение # 80 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Додам ще свій рецепт консервованого перцю 4 кг перцю 0,5 л оцту 0,5 л олії 200 гр цукру 1 л води 100 грам солі спеції, ларвушка Маринад: все крім оцту варити 15 хв. потім + оцет і закипятити Почищений перець кидають в маринад і кипятять 3-5 хв. Розкласти в банки і залити маринадом Стерелізувати 15-20 хв.
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Неділя, 01/05/2011, 21:18 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:48 | Сообщение # 81 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ікра з опеньок. 1 кг моркви 1 кг цибулі 0,5 л олії 3 кг мелених опеньок (відро цілих) Моркву потерти дрібно на терці, потушити.Цибулю порізати дрібно і обсмажити Опеньки відварити і перемолоти і підсушити на пательні. Сіль і перець до смаку. Стерелізувати 0,5 л банки- 2год Добре до налисників, вареників Огірки консервовані " Пальчики оближеш" 4 кг. огірків 1 ст. оцту 1 ст. цукру 1 ст.олії 1 ст. л душеного часнику 2 ст. л. солі зелень Огірки порізати на 4 частини. Вимішати зі всіма спеціями Залишити на 2 год. Розкласти в банки Стерелізувати 25 хв. Вихід 8 банок по 0,5 л .Баклажани гострі. 2,5 кг баклажанів порізати кружочками , посолити нехай 2 год постоять. потім обсмажити 0,5 кг цибулі 1 кг помідорів 0,5 ст часнику 3 шт гіркої паприки 0,5 ст олії 0,5 ст цукру 2 ст. л. солі 0,5 ст оцту Помідори,Ю перець, цибулю мелемо на мясорубці Доводимо до кипіння додаємо олію, цукор, сіль, оцет, часник. Кипятимо ще 10 хв. Баклажани складаємо в банки і заливаємо сиропо. Стерелізувати 15 хв.Вихід 8 банок по 0,5 л
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Неділя, 01/05/2011, 21:26 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 20:59 | Сообщение # 82 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Пікантна закуска 2 кг помідорів помолоти ч/з мясорубку, прокипятити 20 хв 3 мелені гіркі перчини 1 ст цукру 1 ст олії 1 ст оцту 1 ст. л. солі 4 зубці часнику 2 кг солодкого перцю порізати соломкою 1 кг моркви потерти на корейській терці Вимішати , кипятити 20 хв Розложити в банки і стерелізувати 20 хв. Вихід 8 банок по 0,5 л
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:16 | Сообщение # 83 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Аджика 3 кг помідорів 300грам часнику 500 грам грецьких горіхів 500 грам солодкого перцю 500 грам яблук 2 ст. л. цукру 1 ст. л. солі 20 шу. гіркого перцю 2 ст. л меленого коріандру, змеленого кропу чорного перцю 0,5 л олії Все перемолоти варити на малому вогні. стерелізуємо. Аджика 3 кг помідорів 300грам часнику 1кг солодкого перцю 600 грам яблук 600 грам моркви 2 ст. л. цукру 10 шт. гіркого перцю сіль перець за смаком Варимо приблизно 1 год Стерелізувати 20-30 хв.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:18 | Сообщение # 84 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) 4 ст. огірків Зоряна,я щось тут не зрозуміла???Може 4 кг.огірків???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:26 | Сообщение # 85 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) 4 кг.огірків??? дякую, вже виправила...
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:31 | Сообщение # 86 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Огірки консервовані " Пальчики оближеш" Я теж роблю такі огірочки,але з зелені даю лише кріп 2 ст. ложки.Закусон люксовий!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 01/05/2011, 21:32 | Сообщение # 87 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Закусон люксовий!!! під чарочку те що треба
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 09:52 | Сообщение # 88 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Дівчатка найшла в неті такий собі рецепт і вже спробувала: Смачно! Закрила 2 порції! Ягідне асорті 6 склянок чорної смородини 2 склянки порічок 2 склянки малини 2 апельсина ( апельсин попередньо ошпарити кипятком, щоб чуть побув в кипятку, щоб стала шкірка мякша). 10 склянок цукру Все на блендері перемолоти. Закипятити , 5 хвилин щоб кипіло і в гарячі стерильні банки. Але я прокипятила 10хв, чогось побоялася і в мене з порції вийшло 6 банок. Варила не в кастрюлі а в широкій мисці (емалірованій) може через це, незнаю . Але смачно!
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 11:45 | Сообщение # 89 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Оленочко, дуже дякую за рецепт!!! А я збиралася в блендері все окремо заготовити як завжди, а тут така смакота! І я собі приготую
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 13:02 | Сообщение # 90 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата справді надзвичайно смачне і ароматне Ягідне асорті від Оленка14. Я готувала його уже разів зо три, але замість порічок додавала порцію чорниці. З чорницями виходить мякший смак, а з порічками у варенні присутня кислинка. Але рецепт такий, що дає можливіть експерентувати.
|
|
| |