В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Консервування
TalochkaДата: Вівторок, 12/07/2011, 13:17 | Сообщение # 91
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Оленка14, і я дякую за дуже актуальний рецепт, бо вже й не знаєш, що робити з тими ягодами. Я думаю, цей варіант підійде і для заморозки. Тоді його можна і взагалі не проварювати.
Наталонько, а тобі спасибі за доречний коментар! biggrin


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ЛесяДата: Вівторок, 12/07/2011, 15:33 | Сообщение # 92
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оленко і я дякую за рецепт ,так ще не робила.

 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:09 | Сообщение # 93
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Так пішов сезон огірочків поділюся ще парою рецептів які в моїй сімї йдуть на "ура"
Огірки в томаті
4кг-огірків
1 пачка кетчупу чілі
0,5л томатної пасти
3стол.ложки солі
1 стак цукру
1 стак оцту
4 головки часнику-через часникодавку.
Огірки маленькі ріжемо на двоє додаємо всі інгрідієнти -тушимо все це 10 хвилин. Розкладаємо по банках і стерилізуємо 10хвилин.
 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:17 | Сообщение # 94
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Огірки по польськи
Вже багато років і зїдають першими.
В літрову банку кладемо :кріп, цибуля кружочками, перець горошком, лавровий лист, 2ч. ложки солі, 2 ч. ложки цукру, 5 ст.ложок оцту. Накладаємо маленькі і (малесенькі) огірочки , заливаємо окропом. Стерилізуємо 3-5 хвилин.
 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:22 | Сообщение # 95
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Огірки з кетчупом
В банку: листя лаврове, перець горшком. листя хрону, кріп ну і звичайно огірки.
Маринад: 6 стаканів води(250)
1 пачка кетчупу "Чілі"
1 стак цукру(250)
2 стол. ложки солі.
Коли закипить зняти з вогню і добавити 1 стак оцту.
Огірки стерилізуємо щоб поміняли колір(7-10)хв.
 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:27 | Сообщение # 96
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Кабачки в томаті
На 1-літрову банку:
На дно банки: 2ст.ложки томату,
2 ст.ложки цукру,
2 ст.ложки оцту
2 ст.ложки олію
1 чайна ложка солі
1стол.ложка тертої моркви, перець горошком, часник, кріп, петрушка, лавр лист.
Кабачки порізати довгенько і в банкускласти до спецій. Долити кипяченою водоюі стерилізувати 20-25 хв.
 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:32 | Сообщение # 97
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
І ще : Кабачки в мелених помідорах
На 1 літрову банку перемелених помідор:
100гр оцту
200гр цукру
2 стол. ложки солі
2 головки часнику(через часникодавку)
1-2 стручки перцю пекучого.
Все це проварити і залити кабачки. Стерилізую 30хв.
 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:43 | Сообщение # 98
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Кабачкова ікра[size=12]
Має смак колишньої "радянської " ікри . Смакує гарно з свіжим ще теплим хлібом.
4кг кабачків-через мясорубку- тушимо 1 год
1,5кг цибулі-порізати кубиками підсмажити і через мясорубку
0,5 літра пасти" Чумак"
1 пачка майонезу Європейський
1 стол.ложка солі , 1 стол ложка цукру- тушимо ще 15хв
Стерилізуємо в банках - 15 хвилин.
Томатну пасту і майонез даємо тільки ці що вказані з іншими зовсім інший смак ікри.


Сообщение отредактировал Оленка14 - Неділя, 17/07/2011, 11:43
 
УлянкаДата: Неділя, 17/07/2011, 13:40 | Сообщение # 99
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Оленка14, стільки смачних рецептів!!! wacko ДЯКУЮ!!! good good good

s
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 18/07/2011, 10:21 | Сообщение # 100
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата робила я варення з агрусу і ківі. вийшло досить смачно і специфічно!
Отже, рецепт.
700 грам агрусу
600 грам ківі
4 ст. л. лимонного соку
4 ст. л. лимонної цедри
550 грам цукру
Агрус перебрати , додати лимонний сік збити блендером, потім ту масу перетерти через сито.
Ківі порізати на смужки і додати до агрусу перетертого, додати цукор цедру і варити щоб залишилось половина маса від того що є. вилити в стерелізовані банки і закрити.


 
zooДата: Понеділок, 18/07/2011, 12:56 | Сообщение # 101
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
варення з агрусу і ківі

Як раз маю літру агрусу і сушу голову, що з ним зробити bash book cranky Спробую з ківі surprised


Мене звати Тетяна
 
ЛесяДата: Субота, 23/07/2011, 21:20 | Сообщение # 102
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
sad Вже мені трохи надоїли закрутки.Ось напишу рецепт ,може комусь пригодиться.
Кабачки в томаті.
3 кг помідорів перемолоти
5 кг кабачків порізати кубиками.Це варити 5-10 хвилин
Потім додати 0,5 л олії
200 гр оцту
200 гр цукру
2 ст.л. солі
Все це перемішати і варити10 хв.Потім виложити в банки.На низ банки покласти лавровий листок,гострий перець,горошок і зубок часнику.! літрову банку стерелізувати 30 хв.


 
ЛесяДата: Субота, 23/07/2011, 21:21 | Сообщение # 103
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Накрутила ше багато чого,але деякі рецепти виложу пізніше бо їду відпочивати.

 
AntaliaДата: Субота, 23/07/2011, 21:24 | Сообщение # 104
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Леся)
бо їду відпочивати

Леся!!!! Ти куди зібралась?Нічого не казала...А я ще нічого не закривала.
 
ЛесяДата: Субота, 23/07/2011, 21:27 | Сообщение # 105
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Аня !!!Читай тут

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024