Консервування
|
|
Talochka | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 13:17 | Сообщение # 91 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Оленка14, і я дякую за дуже актуальний рецепт, бо вже й не знаєш, що робити з тими ягодами. Я думаю, цей варіант підійде і для заморозки. Тоді його можна і взагалі не проварювати. Наталонько, а тобі спасибі за доречний коментар!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 15:33 | Сообщение # 92 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оленко і я дякую за рецепт ,так ще не робила.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:09 | Сообщение # 93 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Так пішов сезон огірочків поділюся ще парою рецептів які в моїй сімї йдуть на "ура" Огірки в томаті 4кг-огірків 1 пачка кетчупу чілі 0,5л томатної пасти 3стол.ложки солі 1 стак цукру 1 стак оцту 4 головки часнику-через часникодавку. Огірки маленькі ріжемо на двоє додаємо всі інгрідієнти -тушимо все це 10 хвилин. Розкладаємо по банках і стерилізуємо 10хвилин.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:17 | Сообщение # 94 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Огірки по польськи Вже багато років і зїдають першими. В літрову банку кладемо :кріп, цибуля кружочками, перець горошком, лавровий лист, 2ч. ложки солі, 2 ч. ложки цукру, 5 ст.ложок оцту. Накладаємо маленькі і (малесенькі) огірочки , заливаємо окропом. Стерилізуємо 3-5 хвилин.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:22 | Сообщение # 95 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Огірки з кетчупом В банку: листя лаврове, перець горшком. листя хрону, кріп ну і звичайно огірки. Маринад: 6 стаканів води(250) 1 пачка кетчупу "Чілі" 1 стак цукру(250) 2 стол. ложки солі. Коли закипить зняти з вогню і добавити 1 стак оцту. Огірки стерилізуємо щоб поміняли колір(7-10)хв.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:27 | Сообщение # 96 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Кабачки в томаті На 1-літрову банку: На дно банки: 2ст.ложки томату, 2 ст.ложки цукру, 2 ст.ложки оцту 2 ст.ложки олію 1 чайна ложка солі 1стол.ложка тертої моркви, перець горошком, часник, кріп, петрушка, лавр лист. Кабачки порізати довгенько і в банкускласти до спецій. Долити кипяченою водоюі стерилізувати 20-25 хв.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:32 | Сообщение # 97 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| І ще : Кабачки в мелених помідорах На 1 літрову банку перемелених помідор: 100гр оцту 200гр цукру 2 стол. ложки солі 2 головки часнику(через часникодавку) 1-2 стручки перцю пекучого. Все це проварити і залити кабачки. Стерилізую 30хв.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 17/07/2011, 11:43 | Сообщение # 98 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Кабачкова ікра[size=12] Має смак колишньої "радянської " ікри . Смакує гарно з свіжим ще теплим хлібом. 4кг кабачків-через мясорубку- тушимо 1 год 1,5кг цибулі-порізати кубиками підсмажити і через мясорубку 0,5 літра пасти" Чумак" 1 пачка майонезу Європейський 1 стол.ложка солі , 1 стол ложка цукру- тушимо ще 15хв Стерилізуємо в банках - 15 хвилин. Томатну пасту і майонез даємо тільки ці що вказані з іншими зовсім інший смак ікри.
Сообщение отредактировал Оленка14 - Неділя, 17/07/2011, 11:43 |
|
| |
Улянка | Дата: Неділя, 17/07/2011, 13:40 | Сообщение # 99 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Оленка14, стільки смачних рецептів!!! ДЯКУЮ!!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 18/07/2011, 10:21 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата робила я варення з агрусу і ківі. вийшло досить смачно і специфічно! Отже, рецепт. 700 грам агрусу 600 грам ківі 4 ст. л. лимонного соку 4 ст. л. лимонної цедри 550 грам цукру Агрус перебрати , додати лимонний сік збити блендером, потім ту масу перетерти через сито. Ківі порізати на смужки і додати до агрусу перетертого, додати цукор цедру і варити щоб залишилось половина маса від того що є. вилити в стерелізовані банки і закрити.
|
|
| |
zoo | Дата: Понеділок, 18/07/2011, 12:56 | Сообщение # 101 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) варення з агрусу і ківі Як раз маю літру агрусу і сушу голову, що з ним зробити Спробую з ківі
Мене звати Тетяна
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:20 | Сообщение # 102 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Вже мені трохи надоїли закрутки.Ось напишу рецепт ,може комусь пригодиться. Кабачки в томаті. 3 кг помідорів перемолоти 5 кг кабачків порізати кубиками.Це варити 5-10 хвилин Потім додати 0,5 л олії 200 гр оцту 200 гр цукру 2 ст.л. солі Все це перемішати і варити10 хв.Потім виложити в банки.На низ банки покласти лавровий листок,гострий перець,горошок і зубок часнику.! літрову банку стерелізувати 30 хв.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:21 | Сообщение # 103 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Накрутила ше багато чого,але деякі рецепти виложу пізніше бо їду відпочивати.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:24 | Сообщение # 104 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) бо їду відпочивати Леся!!!! Ти куди зібралась?Нічого не казала...А я ще нічого не закривала.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 23/07/2011, 21:27 | Сообщение # 105 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Аня !!!Читай тут
|
|
| |