Консервування
|
|
Роксолана | Дата: Субота, 30/07/2011, 22:33 | Сообщение # 121 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) Побахкала моя кабачкова ікра Леся,а ти відкрий ті банки,що ше лишились.Я того року так закривала баклажани,по рецепту з нету,то почали одна за одною стріляти!А лишились дві і я відкрила,то вони вже почали бродити.Викинула зразу,щоб не траванутися.
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 31/07/2011, 08:46 | Сообщение # 122 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Роксолана, Дякую за пораду.Напевно так і зроблю.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 31/07/2011, 10:23 | Сообщение # 123 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Леся мені прикро що так сталося, але я по цьому рецепту закриваю вже не перший рік. І ні разу не зривало. Та і сусідка закриває по цьому теж. не знаю... Мені якось вже не зручно...
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 31/07/2011, 10:39 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оленка14, У мене до тебе немає жодних притензій.Смак ікри мені дуже сподобався. Ти банки стерелізуєш???Я маю на увазі окремо.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 31/07/2011, 12:47 | Сообщение # 125 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Лесю я ніколи банки не стерилізую. Чисто вимию, переверну . вони висохнуть і все. На варення так в духовці.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 31/07/2011, 18:33 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Леся) ти його в цьому році закривала??? Так в цьому році, я двійну порцію закрила
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 09:32 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Так в цьому році, я двійну порцію закрила І що ви оцю подвійну порцію вже доїдаєте???
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 00:06 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| От і в мене почались закрутки.. навезли огірків з села то треба було щось зробити.. то я зробила з кетчупом чілі по Оленкиному рецепті, трохи з кмином, трохи з яблуками, а ще пару банок закрила асорті , от сіла і зрозуміла що замучилась. рецепти напишу згодом, а зару пару фото покажу...
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 07:44 | Сообщение # 131 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой,Зоряно,як я тебе розумію.Я теж вчора цілий день бавилася з огірками.На вечір вже не хотілося нічого.Зате трохи накрутила...
З гірчицею
І зі звичайним маринадом
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 11:12 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| мої щось не дуже такі хотіли їсти то я в цьому році не крутила, правда мама моя на пробу зробила з сухою гірчицею...які вони будуть незнаю. .Quote (Pocя) а тепер щось перестали таке їсти мої теж не дуже рвуться їсти мариноване, їм би тільки квашене подавай, але квасить огірки свекруха і складаю в пивницю, а я зробила щоб було як гості негаданно нагрянуть....
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 14:10 | Сообщение # 134 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) мама моя на пробу зробила з сухою гірчицею...які вони будуть незнаю. . У мене минулого року вибухнула вся партія зі сухою гірчицею,то я навіть і не попробувала,які вони на смак.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 14:36 | Сообщение # 135 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) вибухнула вся партія зі сухою о то добре що в мене тільки 4 банки, не так шкода буде, хоча всерівно шкода бо праця пропаде....
|
|
| |