В гості до Ірини
 Консервування - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Консервування
Зоряна9810Дата: Субота, 23/07/2011, 23:46 | Сообщение # 106
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Antalia)
А я ще нічого не закривала.

а я щось немаю настрою до закруток. Вчора хотіла закрити компот з яблук і ожини, всього вийшло 2 банки, і то умудрилась одна тріснути... angry
правда в камері місця майже немає, то прийдеться щось крутити на зиму....вона велика


 
оксанкаДата: Неділя, 24/07/2011, 11:10 | Сообщение # 107
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Дівчатка Ви такі молодці, стільки позакривали вже. А яще з минулого року маю sad , що забагато закрила happy happy happy , але привезли кабачків багато, хочу трохи закрити чи ікру, чи салат, ще думаю. wink Дякую всім за рецепти .

 
ЛесяДата: Неділя, 24/07/2011, 12:28 | Сообщение # 108
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
А у мене минулого року всі закрутки пішли, і тому кручу багато цього року .Буде мати що тягути чоловік на роботу,бо часто їздить у відрядження.
Ось і сьогодні закрутила кабачкову ікру ось цю
На смак мені сподобалася.
Оленко!!!Дякую за рецепт!!!


 
PavlukДата: Неділя, 24/07/2011, 13:50 | Сообщение # 109
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Я цього року теж лінуюсь закрутки крутити. Зате вже трохи наморозила вишень, полуниць та смородини. Тепер на черзі кабачки, помідори та перець. Мій чоловік більше любить свіженьке, а з консервації хіба огірочки квашені. Але то бабина парафія, вона в нас по огірках спец. Ну ще можливо помідори трошки помариную. І чекаю тепер сезону ожини, хочу заморозити.

 
ЛесяДата: Неділя, 24/07/2011, 13:57 | Сообщение # 110
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Зате вже трохи наморозила вишень, полуниць та смородини.

Я теж вже цього наморозила.А ще кабачки,шпарагову фасолю,цвітну капусту,це все з дачі.Ще на черзі афини,ожина,перець,ще щавель,бо забула .


 
PavlukДата: Неділя, 24/07/2011, 14:03 | Сообщение # 111
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, я ще вчора хотіла попитати, а що таке "афини"???
Щавель ми солимо в банки, то вже є заготований. А ще трошки броколі заморозила, посадила на полі, більше не буду садити бо шось погано росте sad




Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 24/07/2011, 14:05
 
ЛесяДата: Неділя, 24/07/2011, 14:08 | Сообщение # 112
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Леся, я ще вчора хотіла попитати, а що таке "афини"???

У нас так говорять на чорницю.
Quote (Pavluk)
Щавель ми солимо в банки, то вже є заготований.

Мені більше сподобалося морозити,бо від засоленого якийсь не такий запах.Я і зелень всю теж морожу.Навіть цей раз порізану зелену цибулю попробувала заморозити.


 
PavlukДата: Неділя, 24/07/2011, 14:13 | Сообщение # 113
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Леся)
чорницю

А я думала що то якась нова ягода happy happy happy
Ми зелень вже кілька років кладемо в морозилку. Переважно петрушку, селеру та кріп. А цього літа ще шпинат заморозила, робила кубиками в формі для льоду.


 
оксанкаДата: Неділя, 24/07/2011, 14:24 | Сообщение # 114
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, Мені теж цей Оленчин рецепт сподобався, буду теж крутити. бо кабаків навеееееееезли. Вчора мама всім сусідам роздавала happy happy happy

 
Оленка14Дата: Неділя, 24/07/2011, 14:28 | Сообщение # 115
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчата а я щавель завжди солила, але вже декілька років роблю отак:
Лию на дно кастрюлі води 2см і накладаю повну кастрюлю щавлю з чубком і на середній вогонь. поки не закипить. збільшую вогонь і хай покипить 5 хвилин. І зразу в банки разом з юшкою і закатую. Смак в борщі як у свіжого. Спробуйте не пожалкуєте!


Сообщение отредактировал Оленка14 - Неділя, 24/07/2011, 14:29
 
PocяДата: П`ятниця, 29/07/2011, 16:10 | Сообщение # 116
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
"Солянка на зиму

3,5 кг капусти
0,5кг моркви(потерти на тертці)
0,5 кг цибулі
200гр олії
посолити до смаку
Капусту порізати, посолити і віддусити. Додати 50гр цукру, 50гр оцту, 250гр томатної пасти або 0,5л томату і тушити 25хв + 2л відварених грибів і ще тушити 20хв.
На дно банки: перець горошком і лавровий лист. Банки накладати не дуже повні. Стерилізувати 1л банку 30-40хв.


 
УлянкаДата: П`ятниця, 29/07/2011, 23:49 | Сообщение # 117
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
"Солянки на зиму-1":

1 відро опеньок,
4кг свіжої капусти,
1,5кг цибулі
1кг моркви,
2кг ратундри.
Відварити опеньки 1год. Потушити посічену капусту, цибулю та потерту моркву. Ратундру-прокип"ятити.

Маринад: сіль до смаку, 150гр оцту, 0,5л олії, 300гр томату або пасти, 200гр цукру.

Все змішати, викласти у банки, стерилізувати 30хв.


s
 
ЛесяДата: Субота, 30/07/2011, 18:03 | Сообщение # 118
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Приїхала я сьогодні з відпочинку і застала таку картину:Побахкала моя кабачкова ікра sad cry ,правда не вся.Хотіла ще закрутити то тепер не знаю що робити?

 
оксанкаДата: Субота, 30/07/2011, 18:53 | Сообщение # 119
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, sad Я закривала по Оленчиному рецепту теж , то стоїть, вроді нічого sad залишилося трошки , то я так думаю з’їмо. Правда смак супер, Дякую за рецепт biggrin biggrin biggrin biggrin



Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 30/07/2011, 18:56
 
ЛесяДата: Субота, 30/07/2011, 18:59 | Сообщение # 120
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Я закривала по Оленчиному рецепту теж , то стоїть, вроді нічого залишилося трошки , то я так думаю з’їмо. Правда смак супер, Дякую за рецепт

А ти його в цьому році закривала???
Та мені теж смак дуже сподобався.І я вже дякувала за рецепт,але чому так сталося не знаю


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024