На вихідних готувала смачну рибку. Ще б пак, сьомга і сама по собі смачна
Ще б пак,сьомга і несмачна!Наталю тої своєю фотографією,ти мене добила.Таке враження що я десь в ресторані і мені подали цю рибку,але ціну за неї велику загнули.А я так хочу ,а вона ж недосяжна.
Quote (Talochka)
Бланманже з кокосовим молоком
Де ти таке знаходиш?Я й назви такої ніколи не чула,а про рецепт то взагалі мовчу(Стидно,що такого незнаю)
Наталю ти для нас,як нова енциклопедія кулінарних цікавинок.Причому всі з родзинками!
Лесю, заходь-заходь до мене! Таким гостям я завжди рада!
Quote (оксанка)
погано вимовляю нові назви, чомусь щелепа відвисає
Доведеться мені тоді до деяких рецептів ще й логопедичні вправи додавати! ^_^ Дякую тобі, сонце, за гарні слова і твій позитив!
ir71 Ірусю, дякую!
Quote (ir71)
А я так хочу ,а вона ж недосяжна.
Мені теж іноді так сумно і прикро стає, коли бачу в магазинах продукти, які в світі не вважаються якимись делікатесними і продаються відповідно за помірними цінами, у нас же ж мають фантастичні ціни.
Quote (ir71)
Я й назви такої ніколи не чула,а про рецепт то взагалі мовчу
Абсолютно немає нічого сороміцького. Я й сама ще донедавна не знала. А мені дуже приємно, коли я пізнаю щось нове з кулінарного світу, ділитися цим з вами! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Улянка, дякую! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 12:15 | Сообщение # 127
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (ir71)
не можу через монітор потягнути з твоєї тарілки
Ірусь,
оксанка,
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 15:27 | Сообщение # 131
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Зоряна9810, LILEJA, рада, що тебе зацікавив рецепт. Думаю, що саме ти може його приготувати, бо в тих краях, де ти зараз мешкаєш, кокосове молоко не складно знайти (хоча зрештою бланманже можна готувати і із звичайного молока). Доступно тільки для користувачів
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 15:31 | Сообщение # 132
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Уляночко, і ти!
Quote (Улянка)
правда не сфоткала, бо не вспіла
В даній ситуації відсутність фото мене тільки ще більше тішить! "Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 16:50 | Сообщение # 133
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Тут нібито дехто у нас на форумі дієтує (чи намагається), то може пригодиться рецепт ось цього салату. Простий, корисний і досить непоганий на смак, так що, думаю, в перервах між нашими кексами можна приготувати :D. В оригіналі рецепта зелена редька, але я взяла дайкон. Випадково потрапив мені на очі в супермаркеті, коли я вибирала свій улюблений імбир. Він лежав поруч, за смішною ціною (за половину великого кореня я десь півтори гривні заплатила), і врешті-решт я не пошкодувала, що купила, бо він виявився дуже соковитим і гарно вписався у цей салат. Олії взяла для заправки десь буквально ложечку, лише для смаку. Салат з моркви і зеленої редьки з ківі
Інгредієнти: 1 середнього розміру морквина 1 невелика зелена редька(у мене дайкон) 1 твердий ківі (не перезрілий) 1 ст.л. бiлого кунжуту сіль за смаком олія на вибір
Приготування: 1. Редьку і моркву натерти на некрупній тертці. Присолити трохи. Перемішати. 2. Кунжутне насіння трішки прокалити на сухій розігрітій сковороді. (Не підсмажувати, зняти зі сковороди, коли насіння трохи замаслиться.) 3. Ківі нарізати дрібними кубиками і перемішати з редькою, морквою і кунжутом. 4. Заправити олією, якою бажаєте, а можна і зовсім не заправляти (салат і так дуже соковитим виходить). Смачного!
Автор: Vladushka з kuking.net
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 16:57 | Сообщение # 134
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Talochka, Всьо признавайся...де ти того всього навчилася??????????????????????? Я такої краси ще зроду не бачила, а посуда а фото Про рецепти вже слів нема, одні емоції