3 яйця 0.5стак цукру 100гр вершкового масла 150гр чорного шоколаду 120гр муки,2ст л какао 2ч л розпушувача коняк або бренді-2ст л ваніль,3-4ст л перемеленої смородини Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати. Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!! На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути. Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
|