200 г темного шоколаду 100 г жирних вершків 50 г вершкового масла 1 ст. ложка цукру 2 ч.л. розчинної кави 1 ст л ложки коньяку. 1стл.ложки роздроблених горіхів 1 пачка зефіру ШОУМЕЛЛОУ какао, кокосова стружка,пудра для посипання
Вершки змішати з цукром, довести до кипіння, і тримати на слабкому вогні до повного розчинення цукру. Додати каву і гарненько розмішати а потім додати масло з шоколадом і мішати до повного розчинення. Всипати горіхи, влити коняк і розмішати. Зефір маршмелоу поодному за допомогою вилки мачати в шоколадній суміші і викладати на папір для випічки. Поставити в холод на 30 хвилин для застигання. Застиглі цукерочки обсипати кокосовою стружкою або какао з пудрою.
|