В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Фаршировані кабачкові колечка грибами та сиром
15:09
Фаршировані кабачкові колечка грибами та сиром
Кабачки – 2 шт.
Шампіньйони – 300 гр.
Цибуля– 1 шт.
Сир – 100 гр.
Яйце – 1 шт.
Мука – 1 ст.л.
Кабачки нарізуємо товстими колечками приблизно 1 см завтовшки. Вирізуємо серединку, . Мочаємо в кляр – збите яйце з мукою - і обсмажуємо на розжареній рослинній олії. Подрібнені грибочки обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею Фаршируємо цією начинкою кабачки, посипаємо сиром, і відправляємо в духовку на 10хв. Подаємо, прикрасивши зеленню кропу.
Смачного!
 
 
Переглядів: 1201 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 26/04/2024, 02:03
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024