500 г курячого філе 3 скибочки білого хліба 1 яйце 1 ч л курячої приправи 200 мл нежирних вершків 100 гр моцарели 30 г тертого твердого сиру 150 мл олії сухарі для паніровки Приготувати з філе фарш.Відокремити білок від жовтка.Сир натерти на терці. Замочити білий хліб у вершках, залишити на 10 хвилин.Віджати хліб і покласти у фарш, додати курячої приправи і тертий сир.Покласти вершки, що залишилися після замочування, і жовток і добре вимісити. З фаршу зробити коржик і покласти в центр маленький шматочок моцарелли.Зкатати кульки, занурити в збитий білок, обваляти кульки в муці, потім в сухарях. Обсмажувати з усіх боків в маслі до повної готовності
|