В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Курячий шашлик на морквяній подушці
10:46
Курячий шашлик на морквяній подушці
 
Куряче філе нарізати великими кусками і замаринувати у суміші йогурт(без цукру) і соєвий соус.Промаринувати все 2-3години.Насилити на палички.
На великий кусок фольги кладемо спочатку нарізану колечками моркву,далі складаємо шашличок і на верх знову викладаємо колечка з моркви.Акуратно загортаємо все у фольгу і ставимо на 1 год у духовку на маленький вогонь.За 10 хв до готовності фольгу відкрити і збільшити вогонь щоб шашлик зарум’янився.Смачного!!!
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 918 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 27/11/2022, 04:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022