В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Перекладений ягідний кекс
11:13
Перекладений ягідний кекс
2 стакани борошна (по 140 гр),
1 пак. розпушувача,
100 гр цукру,
250 гр вершкового масла
щіпка солі,
4 яйця,
1 велика чашка чорної смородини або іншої ягоди,замороженої
1.Масло ретельно розім'яти, додати цукор, розпушувач і, збивати 15-20 хв , помалу додати яйця
2.Коли маса стане гладкою, всипати борошно, сіль і перемішати
3.Готове тісто викласти в змащену форму, випкати при 170-180 градусах напротязі години
4.Кекс злегка охолодити, вийняти з форми і розрізати на три коржі
5.Зложити коржі один на одний, перемазати ягодами
6.Зверху кекс полити білою помадкою, або присипати цукровою пудрою
7.Для ягідної маси-велику чашку ягодів подрібнити у блендері-у мене була повністю заморожена, насипати трохи цукру ,зробити пюре і поки кекс печеться вийде гарного кольору ягідна маса.
 
 
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 950 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 27/11/2022, 04:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2016]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2022