В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Пляцок "ягідний смак"
10:06
Пляцок "ягідний смак"
 
Для тіста:
2 стакана муки з розпушувачем
130 г розм'якшеного вершкового масла
1/2 стакана цукру
1 пакетик ванільного цукру
3 яєчних жовтка
Для начинки:
1 стакан смородини або порічок
3 білки
2/3 стакана цукру
1 упаковка ягідного пудингу
Крем
150гр масла,12банки згущеного молока
Посипка:мелені грецькі оріхи,шоколад,крошка з печива

Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів)
Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею.

Тісто викласти у форму.На тісто посипати ягоди.(якщо любите дуже солотке то ягоди можна присипати цукром)
Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу.Викласти білки поверх ягід і поставити у духовку. Відправити до духовки і пекти 30 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Готуємо крем.Збити масло зі згущеним молоком.На охолоджений корж викласти крем а зверху посипати посипкою.
Посипка:змішані мелені горіхи з крошкою з пісочного печива і тертий шоколад.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1427 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 26/02/2024, 11:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024