В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Пляцок "Стефанія"
11:06
Пляцок "Стефанія"
Складники на тісто:

500гр пшеничного борошна
3/4 стакани цукру
200гр масла/маргарини
2 ст ложки меду
2 яйця
1 ч ложка соди

Складники на масу:

1 літр молока
3/4 стакани цукру (максимально)
200г масла/маргарини
1 ванільний
цукор
9 ложок манки
Пів стакана протертої смородини.
Всі складові тіста перемішати і вимісити мяке тісто. Поділити на 4 частини. Кожну з них розкачати і викласти на деко 32 x 22 см викладене папером до печива. Пекти до золотистого приблизно 15 хвилин в температурі 160 град.
 
Молоко закип'ятити з цукром і ванільним цукром а також маслом. Відставити і всипати кашу, енергійно мішаючи. Ще хвилину все це поварити, аж зробиться консистенція молочного киселю. Відставити і зачекати до повного охолодження. До крему можна додати віджатий лимон та цедру і це досконало оживить смак і не буде нудне.
Кожен корж помазати кислим мармеладом або повидлом - я промазала перетертою смородиною.
Далі зпечені коржі перекласти масою з манки.
Полити шоколадною глазур'ю. В мене вона зроблена з 100 г гіркого шоколаду, розтопленого у водній ванні з 125 г масла.Пляцок найкраще смакує на другий день, шари тіста м'якнуть, дається легше різати, маса не випливає на боки.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2724 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 23/04/2024, 15:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024