Складники: - 5 яєць - 1 стак цукру пудри - 2 польські киселя(у мене з яблучним смаком) - 1 ванільний цукор - 1/2 стак. масла - 2 йогурти(я брала «Живинку» з яблуком) 1 стакан жирної сметани - бісквіти або печиво на дно форми(у мене крекер молочний) 50гр масла і 1 яйце(можна обійтися!)
Тортівницю (в мене діаметр 22 см) викласти печивом або бісквітами подрібленими і змішаними з 50гр масла і 1 яйцем.. Жовтки розтерти з 1/2 стак. цукру пудри. Додати йогурти,сметану, кисілі, масло і легко зміксовати. Білки збивати в піну, а кінці додати 0.5стак цукру пудри і ванільний цукор. Делікатно вимішати з масою йогуртові-сметанною і перелити до тортівниці. Духовку нагріти до темп. 160-170 ст. Ц., внизу установити велику бритванку і наповнити її гарячою водою. Тортівницю вставити на грати над бляхою. Пекти близько 1 год. і 20 хвилин (я пекла 2години!). Вимкнути духовку і залишити сирник до того, щоб цілком охолонув. Зверху полила розтопленою плиткою шоколаду з яблучним смаком.
Мої коментаріїї.Як бачите на фото,цей "сирник" ще гарячий,а я його вже розрізала.Діти не дали йому охолонути,бо такі аромати по хаті гуляли що встояти було важко. Немає з чим порівняти смак цієї випічки.Просто тане в роті.Пухкенький сирник без сиру
|