В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 19 » Сирник без сиру
10:42
Сирник без сиру
 
Складники:
- 5 яєць
- 1 стак цукру пудри
- 2 польські киселя(у мене з яблучним смаком)
- 1 ванільний цукор
- 1/2 стак. масла
- 2 йогурти(я брала «Живинку» з яблуком)
1 стакан жирної сметани
- бісквіти або печиво на дно форми(у мене крекер молочний)
50гр масла і 1 яйце(можна обійтися!)

Тортівницю (в мене діаметр 22 см) викласти печивом або бісквітами подрібленими і змішаними з 50гр масла і 1 яйцем..
Жовтки розтерти з 1/2 стак. цукру пудри. Додати йогурти,сметану, кисілі, масло і легко зміксовати. Білки збивати в піну, а кінці додати 0.5стак цукру пудри і ванільний цукор. Делікатно вимішати з масою йогуртові-сметанною і перелити до тортівниці.
Духовку нагріти до темп. 160-170 ст. Ц., внизу установити велику бритванку і наповнити її гарячою водою. Тортівницю вставити на грати над бляхою. Пекти близько 1 год. і 20 хвилин (я пекла 2години!). Вимкнути духовку і залишити сирник до того, щоб цілком охолонув.
Зверху полила розтопленою плиткою шоколаду з яблучним смаком.
Мої коментаріїї.Як бачите на фото,цей "сирник" ще гарячий,а я його вже розрізала.Діти не дали йому охолонути,бо такі аромати по хаті гуляли що встояти було важко.
Немає з чим порівняти смак цієї випічки.Просто тане в роті.Пухкенький сирник без сиру
 
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 2258 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 21:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016