В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 18 » Сирник «помаранчевий»
13:10
Сирник «помаранчевий»
Корж: 2 стакани борошна, 2 ч.ложки порошку до печива, пів пачки м'якого маргарину, півстакана цукру, 2 яйця, жовток.

Маса з кіселів: літр води, 3 помаранчеві киселі.

Сирна маса: пів пачки м'якого масла, півстакана цукру, 500гр хорошого сиру, 3 яйця, молочний вершковий кисіль або вершковий пудинг,3ст л манки

Замісити тісто і викласти його у форму. Зварити помаранчеві киселі, гарячі перекласти на сире тісто і рівномірно розмазати. Відставити до холодильника.
Масло розтерти з цукром і, постійно розтираючи, добавляти поступово сир і жовтки. Потім всипати манку, молочний вершковий кисіль або пудинг і вимішати. На прикінці, легко мішаючи, з'єднати з тугою піною з чотирьох білків і рівномірно розприділити на холодному помаранчевому киселі. Вставити на 50 хв до нагрітої духовки до 180°C. Після того як вистигне полити глазур'ю і посипати декоративною стружкою.
Глазурь я робила змішавши пудру з вишневим соком і кілька крапель меду
 
Ідея взята зі сайту Wielkie Żarcie
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1004 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 06/12/2016, 18:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1208]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016