В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Суп з лисичок
22:51
Суп з лисичок
Потрібно
1літрова банка грибів лисичок на 3 літри курячого бульону

5-6 картоплин,1 морква,1 цибуля,зелень.приправи
1 велике куряче філе

Гриби помити з допомогою щіточки і обварити 2хв у воді.Злити воду і добре промити.
У кипячений курячий бульон всипати порізану кубіками картоплю,моркву,цибулю і цілі гриби.Все варити майже до готовності.За 5хв до готовності додати дрібно нарізане куряче філе і приправи.
Додати зелень,перець і виключити суп.
До супу добре подати грінки зі розплавленим сиром.
 
Мої коментаріїї.Цибулю можна зажарити і додати до бульону.Але у мене не люблять зажарки,тому я проварену цибулю розмелюю на блендарі і потім додаю у суп.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 586 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 23:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016