Потрібно 1літрова банка грибів лисичок на 3 літри курячого бульону
5-6 картоплин,1 морква,1 цибуля,зелень.приправи 1 велике куряче філе
Гриби помити з допомогою щіточки і обварити 2хв у воді.Злити воду і добре промити. У кипячений курячий бульон всипати порізану кубіками картоплю,моркву,цибулю і цілі гриби.Все варити майже до готовності.За 5хв до готовності додати дрібно нарізане куряче філе і приправи. Додати зелень,перець і виключити суп. До супу добре подати грінки зі розплавленим сиром.
Мої коментаріїї.Цибулю можна зажарити і додати до бульону.Але у мене не люблять зажарки,тому я проварену цибулю розмелюю на блендарі і потім додаю у суп.
|