Головна » 2010 » Січень » 17 » ЗАКУСКА З БАКЛАЖАНІВ
17:42 ЗАКУСКА З БАКЛАЖАНІВ |
Баклажани порізати колечками і добре посолити щоб зійшла гіркота.Далі обкачати в клярі(яйце+мука)і обсмажити на олії.Поставити на салфетку щоб вийшов лишній жир. Готуємо начинку:цибулю піджарити до золотистого кольору і додати терту моркву.Все перетушити 5-8хв.Як остине додати видавлений часник,зелень,чуть майонезу.Вимішати. Кружельця баклажанів скласти пополам,а в серединку класти начинку.Добре вживати охолодженими.
|
Переглядів: 1329 |
Додав: ir71
|
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|
 |
Вхід на сайт |
|
 |
 |
Пошук |
|
 |
 |
Кулінарний форум |
|
 |
 |
. |
|
 |
 |
Міні-чат |
|
 |
 |
Календар |
|
 |
 |
Статистика |
|
 |
 |
Категорії розділу |
|
 |
|