Для тіста: 1 ст. мінеральної води 1 яйце 0,5 ч.л.солі 2 ч.л. цукру 4 ст.л.олії 4 ст. борошна Начинка: фарш 0,5 кг. 1 середня цибулина 2 зубці часнику спеції Вершкове масло для заправки 50 гр і 1цибулина
З'єднуємо всі інгредієнти, розмішуємо спочатку ложкою , а потім зовсім недовго місимо його руками,. Замісивши тісто забираємо його хвилин на 20 в холодильник, бажано добре накрити щоб не висохло.Тісто розділити на 3-4 частини і по одній розкачувати пласт.Стаканом видавлювати кружечки. • Начинка: цибулю дрібно порізати, часник натерти на тертці, додати фарш і спеціі.Добре вимішати. Ліпимо пельмені. Воду закип'ятити,посолити, пельмені варити до готовності. Я заправила жареною цибулею на вершковому маслі.
|