В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 20 » Гарбузовий сирний торт
17:06
Гарбузовий сирний торт
 
 
 
Основа:

1.05пачки печива (До кави) розмолоти
100гр розтопленого вершкового масла

Начинка:

500 г домашнього сиру
1 ст. гарбузового пюре
1 / 2 ст. коричневого цукру
1 ч.л. цедри апельсину
сік з одного апельсину
2 яйця, кімнатної температури
1пакетик сметанкового пудингу

На крем:
150гр вершків
2ст л цукру
Сік з цедри апельсину(для забарвлення)
Основа.
Розігріти духовку до 170С.
Змішати всі компоненти і висипати на дно (22 см) розємної форми, розрівняти і щільно притиснути до дна.Зробити бортики.
Начинка.
Збити міксером сир з коричневим цукром до отримання однорідної маси. Додати гарбузове пюре і цедру зі соком. Добре перемішати за допомогою міксера.Додати по одному яйця, вимішуючи на низькій швидкості - це важливо для того, щоб потім сирник не мав тріщин при випічці.Всипати пудинг і знову добре розмішати.Влити це все на основу і пекти на водяній бані.
Форму обернути щільно фольгою. Помістити форму зі сирником в більшу форму, яку потрібно наповнити гарячою водою (вода повинна доходити до половини).
Зменшити температуру духовки до 160С.
Випікати 40-50 хв. Як завжди при випічці таких тортів, готовність перевіряється при легкому струшуванні - якщо по краях торт щільний, а середина трохи колишеться, значить він готовий.
Повністю охолодити і помістити в холодильник не менше, ніж на 6 годин. Прикрасити вершками, збитими з цукром і додати кілька капель соку цедри,щоб отримати ніжний помаранчевий колір.
 
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1324 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 27/12/2024, 06:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024