Основа:
1.05пачки печива (До кави) розмолоти 100гр розтопленого вершкового масла
Начинка:
500 г домашнього сиру 1 ст. гарбузового пюре 1 / 2 ст. коричневого цукру 1 ч.л. цедри апельсину сік з одного апельсину 2 яйця, кімнатної температури 1пакетик сметанкового пудингу
На крем: 150гр вершків 2ст л цукру Сік з цедри апельсину(для забарвлення) Основа. Розігріти духовку до 170С. Змішати всі компоненти і висипати на дно (22 см) розємної форми, розрівняти і щільно притиснути до дна.Зробити бортики. Начинка. Збити міксером сир з коричневим цукром до отримання однорідної маси. Додати гарбузове пюре і цедру зі соком. Добре перемішати за допомогою міксера.Додати по одному яйця, вимішуючи на низькій швидкості - це важливо для того, щоб потім сирник не мав тріщин при випічці.Всипати пудинг і знову добре розмішати.Влити це все на основу і пекти на водяній бані. Форму обернути щільно фольгою. Помістити форму зі сирником в більшу форму, яку потрібно наповнити гарячою водою (вода повинна доходити до половини). Зменшити температуру духовки до 160С. Випікати 40-50 хв. Як завжди при випічці таких тортів, готовність перевіряється при легкому струшуванні - якщо по краях торт щільний, а середина трохи колишеться, значить він готовий. Повністю охолодити і помістити в холодильник не менше, ніж на 6 годин. Прикрасити вершками, збитими з цукром і додати кілька капель соку цедри,щоб отримати ніжний помаранчевий колір.
|