300гр пюре гарбуза 3 яйця 2стак муки Пачка порошку до печива 0.5стак олії Кориця,сік і цедра одного апельсину Кусочки ананасу (можна чорнослив,курагу,ізюм,яблука..) 0.5стак цукру Для помадки я використала готову марципанову суміш і пару кристаликів помаранчевого барвника Горіхи для прикраси(у мене фундук)любі
Змішати сухі інгредієнти-мука,порошок,кориця,цукор.В окремій мисці змішати яйця(трохи збити),цедра і сік апельсину,олія і в кінці додати пюре з гарбуза.Мокрі влити в сухі і додати кусочки ананасу.Тісто як сметана,трохи густе.Легко перемішати(недовго) і вилити у застелену форму для випічки.Пекти 50хв при 180гр до сухої палички.На повністю охолоджений кекс влити помадку і посипати горіхами.
Кекс розійшовся в лічені хвилини…До гарячого чаю в холодну пору року,що може бути краще яскравого жовтогарячого кусочка кексу.Спробуйте!
|