Потрібно: 750 г. теплої води(я використала кефір) 3 ст.л. олії 3 ст.л. цукру 50 г. дріжджів 800 г. борошна олія для смаження
1. До теплої води додати дріжджі, розім’яти, додати цукор, сіль, олію, перемішати. 2. Потім потроху, помішуючи, додати борошно, вимісити і поставити у тепле місце на 30 хв., щоб підійшло. 3. Сформувати кругленькі «лангоші» і смажити у глибокій сковорідці на олії. 4. Зверху можна покласти будь-яку начинку: сирну з часником, м’ясну, овочеву.
Мої коментаріїї.Я їла таке блюдо в одному кафе його подавали до росолу.Дуже нам тоді ця страва сподобалася.І ось вчора я знайшла саме ті лангоші.Захотілося приготовити.Зварила росіл,напекла пухкеньких лангошів зі сиром і часником і всім смачного! Рецепт взятий зі сайту infoteka,кулінарні рецепти
|