•4-5 головки часника (розібрати на зубчики) •200 мл. томатного соку •3 ст.л. оліїї •1 болгар.перчик,четвертинку гострого перчика •1 ч.л. цукру •1 ст.л. меда •1 ст.л.бальзамічного оцету •1 ч.л. солі •перец мелений до смаку •зелень Перці дрібно посікти. В тарілку для мх-пічки положити часник і перці , Додати цукор,сіль і зелень з чорним перцем.Добре перемішати.Залити соком,додати оцет,олію,мед і розмішати. Накрити і поставити у мікрохвильовку на 2хв.Витягнути,знову розмішати і ще раз поставити на 3хв. Через два дня –чудова закуска до мяса і для любителів гострого.
Рецепт запозичила на сайті Кулінар в свого друга Лєночки-ізумруд
|