Цей рецепт взяла на сайті кулінар.Незнаю чому така назва але я не стала нічого міняти.Єдиною умовою цього рецепту є те що робляться мітітелі саме з мяса а не з магазинного фаршу(!)
ФАРШ: 1кг.говядини (телятини) 100гр батона (сухого) 1 яйце 2ст.л розтопленого масла сіль перець СОУС: •100гр сушених грибів(білі) •1 цибулина •1банка сметани (400гр) •сіль •перець 1.М'ясо та батон(вимочений у молоці) пропустити через м'ясорубку - 3 рази! 2.З'єдную всі компоненти. 3.Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години 4.Далі формуємо ковбаски, обсмажую на олії (чуть-чуть), складаю в гусятницю. СОУС:гриби(попередньо намочені) відварити і з цибулею обсмажити, змішати з сметаною, посолити, поперчити та залити ним мітітелі. Тушити 10-15 хв і готово! . Можна трохи часничку і зелені додати. Дуже гарно смакує з відвареною гречкою
|