Інгредієнти:
фарш 500-700 г білий хліб 3-4 шматочки молоко 100-150 мл яйце 1 шт. цибуля 1 шт. сметана 1-2 ст. л. сіль, перець, спеції за смаком вівсяні пластівці яйце 1 шт. сир 100 г перепелине яйце 10шт солодкий перець 1 шт. зелень для прикраси Хліб замочити в молоці, дати постояти. Дати хлібу гарненько розм'якнути.У посудину викласти м'ясний фарш, хліб, дрібно нарізану цибулину, яйце, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Сформувати битки. Занурити кожен биточок в яйце. Потім у вівсяні пластівці. Розігріти на пательніі олію, викласти битки, зробити в них поглиблення і обсмажувати з одного боку до тих пір, поки денце не стане прожареним.
Перекласти гніздечка в вогнетривке деко.В кожне у серединку покласти зварене перепелине яйко. Перець нарізати кубиками і викласти в поглиблення до яйка. Сир натерти і викласти на перець і яйце. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку , Запікати до повної готовності фаршу. Перекласти гніздечка на блюдо, прикрасити і подати до столу. Смачного!
|