900 грамів перекрученого м'яса (я брала використала філе індика(600гр) і свинину(300гр)) 1 сире яйце скибочка білого хліба без кірки (замочити в молоці) сіль, перець за смаком Додала багато тертої цибулі(3шт) і головку часника,зелень. Для начинки взяла перепелині яйця(цілі) і жарений омлет з 3 яєць.А решта все робила по рецепту Наталі. Ділюся з вами бо можливо комусь моя ідея пригодиться.Дуже вже смачний получився «заєць»
Яйця і зелень дрібно порубати, змішати в мисці. На столі розстелити харчову плівку 2-3 шара, посипати її рясно сухарями, руки змочити водою, викладати по-троху фарш і трамбуючи руками зробити пласт, зверху розподілити начинку, покласти декілька шматочків масла. Обережно, підтримуючи плівку за край скрутити рулет, краї защипнути. На деко покласти папір або фольгу, змастити його маслом і трохи присипати сухарями, перенести рулет, укласти швом вниз(робити це потрібно обережно) Запікати рулет при температурі 200 градусів 50-60 хв. Потім трохи остудити і порізати гострим ножем.
Ідею я взяла в Натоньки на форумі Дрімфуда.Дякую їй велике за чудовий рецепт.
|