Яйця (1 - в тісто, 3 - в начинку) - 4 шт •Сметана - 4 ст. л. •Масло - 1 пач.і ще 50гр •Борошно - 3 скл. •Цукор - 2 скл. •Какао - 3 ст. л. •Сир - 600 г •Крохмаль - 1 ст. л. •Ізюм горіхи ванілін (в начинку - за бажанням) •Сода (погасити оцтом) - 1 ч. л.
Тісто: Змішуємо: 1 яйце, 2ст.л. сметани, 1 ч.л. соди (погасити оцтом), масло (тремо на велику тертку), 1 ст. цукру, 3 ст.л. какао, близько 3 ст. борошна. Тісто повинне вийти еластичним і не прилипати до рук.Кладемо у холодильник Займемося начинкою: сир пропущений через мясорубку, 2 ст.л. сметани, 3 жовтки, 1 склянка цукру, крохмаль і вершкове масло перемішуємо до однорідної консистенції. Білки збиваємо.Туди ж і обережно перемішуємо Тісто половину тремо на терку у форму.Далі сирну начинку а зверху знову тремо решту тіста. Відправляемо в духовку (180-200 градусів). І випікаємо до готовності))))Охолоджуємо і смакуємо
|