На 4 горщика об'ємом по 0,5 л. -- Заморожені пельмені з м'ясом 2 середні цибулини 250-300 гр. підберезовиків (або інших грибів) сіль перець чорний *** кип'ячена вода 1-1,5 стол. ложки курячого бульйону 4 маленьких лаврових листочка (або 2 великих) сіль перець чорний кріп
Цибулю порізати півкільцями і підсмажити. Додати до цибулі гриби і підсмажити разом з цибулею.Посолити і поперчити.У каструлі закип'ятити воду. Додати курячий або м'ясний бульон.Посолити і поперчити. У горщики викладати спочатку цибулю з грибами. Потім заморожені пельмені. А можна перекладати шарами - цибуля з грибами - пельмені - цибулю з грибами - і знову пельмені. Але заповнювати горщики треба не щільно, не до кінця, а залишаючи трохи вільного місця.Лаврові листочки розкласти по одному в кожен горщик. Якщо листочки великі, то поламати їх навпіл.Підготовленим бульйоном наповнити горщики, але заповнювати на весь об'єм горщика, а так, щоб тільки покрити пельмені.
Посипати пельмені кропом.І поставити у гарячу духовку на 20-25хв. Смачно,не передати!!!
|