Тісто: 1 пачка маргарини 1 стак цукру 8 столових ложок червоного вина 3 столові ложки какао 4 яйця 2 склянки борошна 3 чайні ложки порошку до печива
Маса сирна: 400гр сиру 2 яйця 4 столові ложки манної крупи 1/2 ст сметани 1 чайна ложка порошку до випічки 1 стакан цукру 1 пакетик карамельного пудингу Помадка 5 ст л червоного вина,80гр масла,0.5ст пудри,3ст л какао.Все довести до кипіння і остудити
Яйця збити з цукром.Додати розтоплений охолоджений маргарин,вино.Вимішати.Всипати муку з порошком і какао.Вимішати але не довго.Тісто влити у застелену бумагою форму. Приготувати сирну масу. Сир збити з яйцями,цукром і сметаною.Додати порошок пудингу,манку і порошок для випічки.І як показано на малюнку,
по одній ст. л нанести сир кульками.Поставити випікати у духовку на 40хв. Коли вистигне помазати помадкою
Мої коментаріїї.Цей пляцок занадто виявився смачним і я все ж таки вирішила поділитися з вами рецептом. Я знайшла його на польському сайті wielkiezarcie.com.Там не було вказано розмір дека і я зпекла його на свій розсуд.А треба брати невелику,бо у мене получився тонким.Та все решта чудово і смачно!
|