1.300гр свинної полядвиці 0.5кг фршу з курятини 2 цибулини 2 моркви 1 головка часнику 2 ст л курячої приправи 1 ч л мускатний горіх мелений Перець,сіль 1ч л меленого лаврового листя 2с т л соєвого соусу 2ст л олії
Кусок свинини розрізаємо пластом типу відкритої книги.Добре відбиваємо.Готуємо суміш для сухого маринаду.Для того змішуємо соєвий соус з мускатним горіхом,меленим лавровим листям,сіль,перець,вичавленим часником і 2ст л оліїї.Добре все розмішуємо і змашуємо відбите м'ясо з обох боків. Скручуємо і залишаємо маринуватися на ніч. До курячого фаршу додаємо приправу і добре розмішуємо. Жаримо цибулю і терту моркву до гарного золотистого відтінку. На розкритий пласт мяса рівномірно намазуємо курячий фарш. Зверху морквяну суміш і все добре скручуємо рулетом.Обережно зв’язуємо ниткою,щоб при випічці не розпався.Замотуємо у фольгу і печемо 2 год при тем 170гр .За кілька хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо вогонь щоб рулет зарум’янився.Смачного!
|