Для коржа:
2 ст. меленого шоколадного печива 100 г розтопленого вершкового масла 3ст л кокосової стружки
Для начинки:
700 кг кремового сиру 1 ст цукру 120 г плиткового шоколаду 1 пакетик шоколадного пудингу 2ст л какао Ванільний цукор 3 яйця 0.5ст жирних вершків або сметани 0.5ст цукру
На крем Я використала 1 стакан жирних вершків з 3ст л цукру і 10гр желатину(розведеного завчасно і охолодженого).А також розтоплену і охолоджену 0.5 плитки молочного шоколаду. Малина для прикраси. Для розємної формочки 23 см.
Роз'ємну формочку змастити розтопленим маслом.Викласти мелене у блендері шоколадне печиво,стружку і змішати все з розтопленим маслом. Гарненько все перемішати і потім притиснути гарненько долонькою або дном стакана.Поставіти в нагріту 180С духовку на 10 хв.
Тепер швидко приготуємо начинку.
Для цього спочатку розітремо у блендері до кремового стану сир. Потім змішаємо його з цукром і ваніллю на великих оборотах. Зменшимо швидкість до середньої і додамо пудинг,какао,вершки.Тепер переключимо швидкість на малу і додамо яйця (по одному), добре перемішуючи після кожного. Всипати поломаний шоколад і добре розмішати. Вийняти формочку з основою чізкейк з духовки і влити приготовану начинку і поставити в духовку 160С. Вимкнути духовку і залишити чізкейк в ній охолоджуватися на 1 годину. Потім вийняти з духовки, дати добре охолонути, провести тонким ножиком по краях, затягнути харчовою плівкою і поставити на 6-8 годин у холодильник. Остиглий чізкейк вийняти, звільнити від формочки і викласти крем.
Ось так виглядає чізкейк спечений і охолонувший…
|