Цей рецепт давно гуляє просторами інтернету,а у мене руки якось до нього не піднімались.Занадто він мені здавався примітивним.Але сьогодні я напевно дозріла,бо захотілось чогось шоколадного. Рецепт настільки простий,що навіть не треба задіювати кухонну техніку,але повністю себе оправдовує.Мягка ,волога шоколадна випічка.Спробуйте!
Треба:210гр борошна 1ст л з чубком розрихливача 1ст цукру 0.5стак какао 1ст л коняку або рому 1 велике яйце або 2 малих 1\3ст олії 1 стак окропу Помадка:1плитка шоколаду розтопити з 2ст л сметани. Для покращення(для кислинки)смаку я додала заморожені порічки до помадки
Змішати муку з какао,цукром,розрихлювачем.Додати яйце,олію,коняк.Все вимішати і влити окріп.Відразу розмішати(не довго) і у форму і в духовку. Пекти 30хв.Неперетримати у духовці.Провірити зубочисткою на готовність. Дати остинути і залити помадкою.
|