На сирну масу 750 г вершкового сиру, змеленого принаймні двічі 3 яйця півстакана цукру 1порошок польського пудингу (сметанковий) 1 стакан жирної сметани 1 ложка з чубком манки 1 кісіль польського виробництва(яблочний) ромовий аромат (до смаку) 2 ст л какао для оздоблення(питне!)
Складники на нижній корж
180 г крекеру кавового («Світоч»)покришеного 50 г масла, розтопленого 1,5 ложки сметани. 2 яблука
Всі складники на корж завантажити у комбайн на режим пульсація і замісити крихке тісто.Корж розложити по дні форми а на корж викласти очищені яблука дольками. Для сирної маси:збити сир з яйцями додати решту складників і добре все розмішати. Сирну масу виложити поверх яблук на корж і пекти близько однієї години. Перед поданням припорошити акуратно 2 ложками какао, вимішаними з половиною ложки кориці
Мої коментаріїї.Рецепт я взяла з польського сайту і тому відповідно така назва.Я замітила що поляки люблять називати свою випічку якось так звабливо. Сирник дуже смачний.Ось цей аромат кориці надає йому якогось такого шарму .рекомендую спекти цю пані. Джерело-"Kulinarie na sodko
|