На корж 130гр масла 2стак муки 2ст л какао 1пачка порошку до випічки 0.5стак цукру
Сирна маса: 600гр сиру 1стак цукру 3яйця 1 пачка польського пудингу 0.5стак сметани Цедра 1 лимону і сік 3ст л манки 1ч л порошку до випічки Гарбузова маса: 1.5стак гарбузового пюре(гарбуз спекти у духовці і протерти у блендері,без рідини) 3-4ст л цукру 1 яйце 1пачка польського пудингу. 50гр розтопленого масла Крім того 4ст л дроблених оріхів
З даних продуктів замісити тісто,половину розкласти по формі,а другу половину поставити у морозильку. Готуємо сирну масу:Сир добре збити з цукром,яйцями і сметаною.додати цедру,сік лимона,манку,порошок пудингу і порошок для випічки.Добре вимішати.(Я робила це з допомогою міксера) Гарбузова маса:Пюре гарбуза змішати з цукром,яйцем,пудингом.Додати масло і розмішати. Складаємо у форму.На корж з тіста кладемо якусь невелику частину сирної маси і розрівнюємо лопаткою.Далі гарбузову масу і тоже розрівняти.І знову сирну масу.Так чергуємо шари.Верхній шар- сир.На сам кінець тремо решта тіста,що було в морозилці і посипаємо дробленими оріхами. Печемо близько 1 год.Дати сирнику повністю охолонути в духовці.СМАЧНОГО!
|