Корж: 2 стакани борошна, 2 ч.ложки порошку до печива, пів пачки м'якого маргарину, півстакана цукру, 2 яйця, жовток.
Маса з кіселів: літр води, 3 помаранчеві киселі.
Сирна маса: пів пачки м'якого масла, півстакана цукру, 500гр хорошого сиру, 3 яйця, молочний вершковий кисіль або вершковий пудинг,3ст л манки
Замісити тісто і викласти його у форму. Зварити помаранчеві киселі, гарячі перекласти на сире тісто і рівномірно розмазати. Відставити до холодильника. Масло розтерти з цукром і, постійно розтираючи, добавляти поступово сир і жовтки. Потім всипати манку, молочний вершковий кисіль або пудинг і вимішати. На прикінці, легко мішаючи, з'єднати з тугою піною з чотирьох білків і рівномірно розприділити на холодному помаранчевому киселі. Вставити на 50 хв до нагрітої духовки до 180°C. Після того як вистигне полити глазур'ю і посипати декоративною стружкою. Глазурь я робила змішавши пудру з вишневим соком і кілька крапель меду
Ідея взята зі сайту Wielkie Żarcie
|